Homepage  / Vedete româneşti

A născut Roxana Vancea! Primele imagini din maternitate

A născut Roxana Vancea! Primele imagini din maternitate
11

de Roxana Mirea,

Roxana Vancea a născut! Vedeta aștepta cu nerăbdare să își strângă bebelușul în brațe și iată că această clipă a sosit. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a publicat pe rețelele sociale, în urmă cu puțin timp, fotografii în care îl ține de mânuță pe băiețelul ei nou-născut.

Roxana Vancea a născut

Roxana Vancea a născut un băiețel perfect sănătos. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară. Ea și soțul ei, Dragoș, care i-a purtat de grijă pe perioada sarcinii, sunt în culmea fericirii. Cea care a dat marea veste a fost chiar Roxana Vancea, care a publicat pe rețelele sociale primele imagini alături de bebeluș, din spital.

În imaginile respective, Roxana Vancea îl ține de mânuță pe băiețelul ei.

Dragoste la prima vedere ❤️”, a scris ea pe Instagram, în dreptul fotografiei cu mâna bebelușului.

Bebelușul Roxanei Vancea a cântărit la naștere 3200 de grame și a măsurat 51 de centimetri. Vedeta a născut pe cale naturală și în aceste momente se simte foarte bine, potrivit spynews.ro.

roxana-vancea-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Roxana Vancea: „Am avut probleme cu sarcina”

Roxana Vancea apovestit în urmă cu câteva zile că nu are deloc emoții atunci când se gândește la momentul în care îl va aduce pe lume pe copilul ei. Aceasta era foarte nerăbdătoare să își strângă în brațe băiețelul, dorință devenită realitate.

O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea la Antena Stars.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton