Homepage  / Vedete străine

De ce a purtat Jennifer Lopez 28 de rochii de mireasă în „Shotgun Wedding”. Când va fi lansat filmul pe Amazon Prime Video

De ce a purtat Jennifer Lopez 28 de rochii de mireasă în „Shotgun Wedding”. Când va fi lansat filmul pe Amazon Prime Video

de Roxana Mirea,

Poate că Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ben Affleck purtând trei rochii de mireasă diferite, dar pentru cel mai recent film al ei a fost nevoie de mult mai mult. Artista joacă rolul principal în filmul „Shotgun Wedding” și o interpretează pe Darcy, a cărei nuntă ia o întorsătură dramatică. Pentru realizarea filmului, Jennifer Lopez a îmbrăcat 28 de rochii de mireasă.

Jennifer Lopez a purtat 28 de rochii de mireasă în „Shotgun Wedding”

În „Shotgun Wedding”, film al cărui trailer a fost lansat marți, J.Lo și Josh Duhamel (care este, de asemenea, proaspăt căsătorit în viața reală) joacă rolul unei mirese și al unui mire a căror nuntă pe o insulă ia o întorsătură dramatică atunci când întreaga petrecere se transformă într-un haos, cu luare de ostatici.

Designerul israelian al vedetelor, Galia Lahav, a lucrat cu designerul de costume Mitchell Travers la rochia de mireasă personalizată – mai exact la rochiile de mireasă – pe care personajul lui Lopez, Darcy, le poartă în film.

Această comedie de acțiune de mare impact a necesitat realizarea a zeci de copii ale aceleiași rochii. Pe măsură ce povestea evoluează de la o nuntă cu destinație perfectă într-o aventură haotică hilară, la fel se întâmplă și cu superba rochie de mireasă a lui Darcy„, a împărtășit brandul de mirese într-un comunicat de presă, scrie Page Six.

Ca urmare, Galia Lahav a construit și creat cu meticulozitate 28 de rochii în doar o lună, folosind tehnici și țesături speciale, astfel încât rochia să poată fi modificată, ruptă și transformată într-o uniformă potrivită pentru un erou de acțiune glam.”

Ceea ce începe ca o rochie fără umeri, cu un decolteu în formă de inimă și mâneci lungi, devine în cele din urmă o creație fără mâneci, murdară, cu un top cu spatele gol.

Filmul „Shotgun Wedding” va fi lansat pe Amazon Prime Video pe 27 ianuarie 2023.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton