Homepage  / Vedete / Vedete străine

A purtat pe post de sutien o bijuterie. Bella Hadid, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes

A purtat pe post de sutien o bijuterie. Bella Hadid, apariție spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes
7

de Redactia Tvmania

Festivalul de Film de la Cannes a început în această perioadă cu mare fast, după ce a fost anulat anul trecut.

Bella Hadid a atras toate privirile pe covorul roșu, duminică. Supermodelul de 24 de ani a purtat o rochie neagră lungă, cu un decolteu foarte generos, acoperit doar cu bandă adezivă și un colier masiv auriu, care imită venele din plămâni.

Bella Hadid e nelipsită de pe covorul roșu de la Cannes 2021. Fotomodelul a fost invitat la mai multe proiecții de film, așa că a impresionat în repetate rânduri cu ținutele ei. Modelul în vârstă de 24 de ani a apărut ieri într-o rochie Houte Couture creată de casa de modă Schiaparelli, colecția toamnă 2021. Relativ simplă în partea de jos și cu mâneci lungi, în partea din față articolul vestimentar e foarte decoltat, încât vedeta a apărut cu sânii la vedere. A purtat însă pe post de sutien o bijuterie aurie.

74th Cannes Film Festival Tre Piani PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Aceasta este cea mai recentă apariţie a vedetei Bella Hadid, după ce săptămâna trecută a fost prezentă pe covorul roşu la festivalul de film pentru ecranizarea “Annette” şi a ales o ţinută albă.

Nu este prima dată când Hadid face senzaţie la Cannes. În 2019 a fost spectaculoasă într-o rochie roşie Roberto Cavalli.

 

Cannes 2021 își compensează întârzierea prin strălucire și eleganță

Amânată din cauza pandemiei față de desfășurarea tradițională din luna mai, a 74-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes se laudă nu doar cu filme incitante, ci și cu o mulțime de vedete în ținute spectaculoase.

Superba Marion Cotillard, protagonistă a filmului „Annette”, care a deschis prestigiosul festival, a purtat în seara galei o rochie Chanel argintiu metalizat cu o singură bretea.

Rafinată ca întotdeauna, Jessica Chastain s-a afișat într-o creație Dior din dantelă neagră, cu corsaj strâmt, la care a asortat un colier din rubine Chopard.

Mélanie Laurent, membră a juriului, a purtat o rochie diafană Armani Privé cu paiete în nuanțe verde acqua și jocuri de transparențe.

Actrița Maggie Gyllenhaal, membră a juriului și, mai nou, regizoare și producătoare, a afișat o spectaculoasă rochie de mătase nude, creație Hedi Slimane pentru Celine, completată de o elegantă capă plisată.

Jodie Foster, premiată cu Palme dOr pentru întreaga carieră, a purtat o rochie lungă albă creație Givenchy, cu aplicații argintii, la care a asortat cercei lungi, cu pietre.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton