Homepage  / Vedete / Vedete străine

A șasea oară cu noroc? Pamela Anderson s-a căsătorit din nou

A șasea oară cu noroc? Pamela Anderson s-a căsătorit din nou

de Redactia Tvmania

2021 începe cu o serie de noutăți din viața cunoscutei Pamela Anderson. 

După ce a anunțat că renunță definitiv la rețelele de socializare, îndemându-i pe oameni să aibă control asupra vieții lor, Pamela a anunțat că s-a căsătorit pentru a șasea oară. 

 

„Nu am fost niciodată interesată de social media. Și acum că mă mulțumesc cu viața care mi-a fost inspirată de lectură și de a fi în natură, sunt liberă. Vă mulțumesc pentru dragostea voastră. Să sperăm că veți găsi puterea și inspirația ca să vă urmați scopul în viață și să încercați să nu fiți seduși de timpul pierdut. Asta este ce EI doresc și se folosesc pentru a face bani. Trebuie să aveți control asupra minții voastre”, a scris ea.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Se pare că frumoasei actrițe nu îi e teamă să facă pasul cel mare alături de bărbații de care se îndrăgostește. Deși 2020 debuta tot cu o căsnicie pentru ea, aceasta a divorțat la 12 zile de la marele eveniment. Iată că această nouă căsătorie durează ceva mai mult. 

Pamela a ales să își unească destinul cu Dan Hayhurst, propriul ei bodyguard. 

Este cea de-a șasea căsătorie a actriței în vârstă de 53 de ani. Se pare că ceremonia a avut loc în ajunul Crăciunului, în casa pe care Anderson o deține în Vancouver Island.

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o în urmă cu 25 de ani de la bunicii mei, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. „Simt ca și cum cercul este acum complet. Sunt exact unde trebuie să fiu – în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”.

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu Tommy Lee, cu care are doi băieți, apoi cu Kid Rock, de două ori cu Rick Salomon și în 2020, timp de 12 zile cu Jon Peters.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton