Homepage  / Știri

A treia ediție a revistei ”TVmania Seriale” apare miercuri, 30 septembrie!

A treia ediție a revistei ”TVmania Seriale” apare miercuri, 30 septembrie!

de Redactia Tvmania

Numărul 3 al revistei ”TVmania Seriale” – dedicată exclusiv noutăților din seriale – apare pe piață miercuri, 30 septembrie, având-o pe copertă pe actrița Tuba Büyüküstün, protagonista serialului turcesc ”20 de minute” (difuzat de Euforia), care ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

TVM Seriale 3 Coperta1

”A fost, cu adevărat, un rol foarte special în cariera mea. Mi-a făcut o mare plăcere să joc rolul lui Melek. Un alt motiv pentru care acest rol rămâne de referinţă pentru mine este nominalizarea pentru „Cea mai bună actriţă într-un rol principal”, pe care am primit-o la International Emmy Awards”, ne-a declarat Tuba.

TVM Seriale 3 Coperta

Ca și numerele anterioare, revista conține noutăți despre serialele americane la modă (de la ”Urzeala tronurilor” la franciza ”NCIS”), ultimele vești din lumea telenovelelor (ce mai fac actorii din producțiile braziliene, de ce a fost dată afară Gaby Spanic de TV Azteca etc.), informații despre producțiile și starurile turcești celebre la noi, dar și articole despre seriale indiene (”Mica mireasă”, ”Alege dragostea”) și sud-coreene.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton