Homepage  / Vedete / Vedete străine

A uitat-o deja pe Diletta Leotta! Can Yaman, văzut alături de o femeie misterioasă

A uitat-o deja pe Diletta Leotta! Can Yaman, văzut alături de o femeie misterioasă
7

de Andra Stana,

Can Yaman (31 de ani), care a ajuns un sex-simbol în Italia, țara lui adoptivă, a ajuns din nou în atenția presei. După despărțirea de Diletta Leotta, se zvonește că actorul turc ar fi îndrăgostit până peste cap de o tânără misterioasă, pe nume Maria.

Cu cine a înlocuit-o Can Yaman pe Diletta Leotta

După ce Can Yaman și Diletta s-au despărțit, protagonistul serialului „Vis de iubire” s-a concentrat asupra vieții profesionale. În ultima perioadă, a continuat filmările la „Viola Come Il Mare”/„Purple Like the Sea”. Cu toate acestea, se pare că Yaman găsește timp și pentru iubire.

Poate Can Yaman să iubească din nou?

Un actor cu milioane de fani, protagonistul din serialele „Vis de iubire” și mai recentul „Dr. Greșeală” este și antreprenor (a lansat propriul parfum, „Can Yaman Mania”). În ceea ce privește viața artistică, cel mai nou proiect al lui Can Yaman se numește „Viola Come Il Mare”. Filmările pentru noua producție, un thriller polițist cu accente comice, au loc în orașul italian Palermo.

Chiar dacă este ocupat până peste cap, Can Yaman ar iubi din nou, spun experții în știri de scandal ALessandro Rosica și Biagio D’Anelli, citați de site-ul albawaba.com. Cei doi au oferit presei informația că renumitul turc are o relație cu „Maria”, o tânără superbă în vârstă de 29 de ani, originară din Campania.

„Can Yaman nu este în nicio relație oficială, nu este iubitul nimănui”, au completat cei doi.

Rosica și D’Anelli au explicat că actorul și noua lui cucerire ar profita de această perioadă pentru a se cunoaște mai bine.

Având în vedere că actorul de 31 de ani are pe contul oficial de Instagram 8,9 milioane de urmăritori (și mai ales urmăritoare), putem să bănuim că un număr imens de fani (și mai ales fane) vor să știe cât mai curând cum arată bruneta din viața actorului turc.

Can-Yaman-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton