Homepage  / Știri

Aaron Diaz apare într-un serial marca ABC

Aaron Diaz apare într-un serial marca ABC

de Redactia Tvmania

Actorul de telenovele Aaron Diaz apare duminică, 13 noiembrie, într-un episod al serialului ABC, “Pan Am”, unde va interpreta rolul lui Miguel, un om de afaceri cu mult şarm.

Acţiunea serialului “Pan Am” este plasată în anii ‘60 şi prezintă vieţile unor stewardese, din distribuţie făcând parte Christina Ricci şi Margot Robbie.

Iar acesta nu e singurul proiect al lui Diaz (29 de ani). În perioada următoare, el va începe filmările la “Talisman”, o telenovelă marca Univision în care va fi personajul negativ, iar anul viitor, va putea fi văzut şi pe marile ecrane din Mexic, în comedia “Todo un hombre”.

Dacă, din punct de vedere profesional, ofertele curg, în ceea ce priveşte viaţa amoroasă, Aaron încă nu şi-a găsit fericirea după despărţirea de soţia sa Kate del Castillo (care are un nou iubit, pe actorul spaniol Ivan Sanchez).

În ultima perioadă, Aaron a fost văzut des prin cluburi în compania mai multor domnişoare, însă nici una nu i-a furat încă inima. De asemenea, tabloidele din Mexic au scris că ar avea o idilă cu Ana Brenda Contreras (partenera sa din “Teresa”), însă actriţa a negat vehement acest lucru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton