Homepage  / Știri

„Academia lui Horia” şi-a desemnat finaliştii

"Academia lui Horia" şi-a desemnat finaliştii

de Redactia Tvmania

S-au desemnat cei patru finalişti ai “Academiei lui Horia”! Echipa formată de Lucica Constantin şi Constantin Enceanu s-a calificat în finala care va avea loc pe 29 august, la Prima TV.

„Lucica Constantin şi Constantin Enceanu sunt ceilalţi doi finalişti. Au colaborat perfect, ambii dovedind că trec adesea prin bucătărie, dar, mai mult decât atât, au dovedit că-şi doresc să câştige. Felicitări!”, a spus Horia.

Cuvinte de laudă a avut maestrul şi pentru cei care au ieşit din competiţie. „Ovidiu Niculescu şi Cristian Găvan au format cea mai puternică echipă în prima rundă şi am avut mari aşteptări de la ei. Nu m-au dezamăgit în semifinală, dar strădania lor a fost spulberată la proba de creativitate, când nu au reuşit să pregătească preparatul perfect”.

„Echipa Portocalie”, în schimb, nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. „Adi Caval şi coechipiera sa, Florentina Popescu, nu au reuşit mai nimic de această dată. Emoţiile Florentinei sau lipsa de pricepere a lui Adi să fi fost cauza? Nu ştiu! Cert este că îi vor privi la televizor pe finalişti”.

Urmează marea finală a “Academiei lui Horia”, pe 29 august, de la ora 20.30. Vor concura pentru premiul de 10.000 de euro, de această dată pe cont propriu, Dan Bordeianu, Constantin Enceanu, Izabela Neacşu şi Lucica Constantin.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton