Homepage  / Seriale / Telenovele

Acasă aduce, din weekend, telenovela „Las Amazonas”, cu Victoria Ruffo şi Danna Garcia

Acasă aduce, din weekend, telenovela „Las Amazonas”, cu Victoria Ruffo şi Danna Garcia
6

de Ioana Maria,

„Amazoanele: lupta pentru fericire” este titlul românesc al telenovelei pe care postul Acasă o va difuza în zilele de weekend începând de sâmbătă, 27 mai, de la ora 20.00. Producţia Televisa de anul trecut are o distribuţie răsunătoare.

Telenovela „Las Amazonas” a fost difuzată anul trecut de Televisa în Mexic şi s-a bucurat de audienţe deosebite şi datorită distribuţiei plină de nume cunoscute: Victoria Ruffo, Danna Garcia, Cesar Evora şi Grettell Valdez apar toţi în povestea care este remake-ul telenovelei omonime din 1985. Spre deosebire de original, care a avut 151 de episoade, noua „Las Amazonas” are doar 61.

Acasă aduce în curând telenovela „Las Amazonas”, cu Victoria Ruffo şi Danna Garcia (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Povestea, ca de obicei complicată, căci vorbim de o telenovelă, urmăreşte destinul unui moşier, Victoriano Santos (Cesar Evora), proprietarul fermei „Las Dianas”, care a pierdut-o pe marea iubire a vieţii sale, Ines (Victoria Ruffo), din cauza maşinaţiunilor unui apropiat al său. Prin forţa împrejurărilor, Victoriano ajunge să crească trei fete, Diana (Danna García), Casandra (Grettell Valdez) şi Constanza (Mariluz Bermúdez), care se transformă peste ani în trei adevărate amazoane, fiecare cu propriul destin de înfruntat.

„Las Amazonas” a generat un interes destul de mare şi datorită zvonurilor venite dinspre platourile de filmare. Cele două telenoveliste celebre din fruntea distribuţiei, Victoria Ruffo şi Danna Garcia, nu s-au înţeles deloc la filmări. Bârfele au fost de altfel confirmate chiar de Garcia, autodeclarată mare fan Ruffo, care a povestit, citată de People en Español:

„Eu am fost foarte emoţionată că urma să fiu colegă cu Victoria Ruffo. Dar apoi, când am ajuns la filmări, adevărul e că Victoria nu mă saluta niciodată. Eu pe ea întotdeauna”, a explicat Danna Garcia.

Actriţa de origine columbiană, care, înainte de „Las Amazonas”, a avut o apariţie episodică în „Dragoste şi ură”, este acum într-o pauză profesională, căci este însărcinată.

„Amazoanele: lupta pentru fericire” va începe la postul Acasă sâmbătă, 27 mai, şi va fi difuzată sâmbăta şi duminica, între orele 20.00 şi 22.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton