Homepage  / Știri

Acasă difuzează din nou telenovela “Minciuna”

Acasă difuzează din nou telenovela “Minciuna”

de Redactia Tvmania

Acasă reia difuzarea unei telenovele clasice: „Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale. Primul episod este programat astăzi, 17 iulie, de la ora 15.30.

Kate del Castillo şi Guy Ecker au devenit foarte iubiţi de public o dată cu telenovela „Minciuna”, o poveste în care personajul lui, Demetrio, vrea să răzbune moartea fratelui său. Demetrio crede că Veronica (Kate) este femeia diabolică ce i-a împins fratele la sinucidere şi se răzbună pe ea, urmând să afle, mult mai târziu că nu ea este vinovata.

Din 1998, de când au fost parteneri în „Minciuna”, Guy Ecker şi Kate del Castillo s-au mai întâlnit, profesional, doar o dată, în 2009, când au jucat în webnovela „Vidas Cruzadas”.

De la succesul producţiei „Minciuna”, cariera celor doi actori a continuat să crească (mai ales a ei). Kate Del Castillo (care va împlini 42 de ani pe 23 octombrie) a devenit o actriţă foarte bine plătită după succesul telenovelei „Regina Sudului”. Anul acesta, Kate del Castillo a început filmările pentru pelicula « Los 33 », alături de alţi actori cunoscuţi precum Antonio Banderas, Gabriel Byrne, Rodrigo Santoro, Lou Diamond Phillips şi Juliette Binoche.

Anul trecut, actorul Guy Ecker (pe care îl ştiţi din telenovele de succes precum “Cafea cu parfum de femeie”, “Salome” sau cele mai recente  – “Eva Luna” şi “Patimile inimii”) a început filmările la o nouă telenovelă produsă de Televisa, “Por siempre mi amor”. Producţia este un remake al serialului din 1989, “Mi segunda madre” (“A doua mea mamă”), cu María Sorté şi Enrique Novi în rolurile principale.

Pe Guy Ecker îl puteţi vedea şi în „Războiul sexelor”, de pe Acasă Gold, de la ora 16.00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton