Homepage  / Seriale turceşti

Acasă TV aduce mult așteptatul serial turcesc „Ada Masali”, tradus „Povestea de pe insulă”

Acasă TV aduce mult așteptatul serial turcesc „Ada Masali”, tradus „Povestea de pe insulă”
6

de Anda Dincă,

Din 14 octombrie, la Acasă TV, veți putea urmări un serial turcesc de dragoste cu accente comice, “Ada Masali” / „Povestea de pe insulă”. Dragostea dintre cei doi protagoniști, jucați de Ayça Ayşin Turan (29 de ani) și Alp Navruz (32 de ani), a trecut dincolo de micile ecrane. Îndrăgiții actori formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul turcesc. 

Povestea serialului turcesc „Ada Masali” / „Povestea de pe insulă”

Astfel, din 14 octombrie, la Acasă TV, veți face cunoștință cu Haziran (Ayça Ayşin Turan) și Poyraz (Alp Navruz), personajele principale ale comediei romantice “Povestea de pe insulă” (în original “Ada Masali”).

Haziran este o femeie de succes, ambițioasă, obișnuită cu viața la oraș, care își dorește foarte mult să lucreze în Tokyo. Din păcate pentru ea șefii decid să o trimită pe insula Kırlangıç. Haziran trebuie să se obișnuiască cu stilul de viață insular, total diferit de cel la care visa.

În Kırlangıç, ea îl cunoaște pe omul bun la toate de pe insulă, Poyraz (Alp Navruz), un bărbat care iubește natura și care a stat mereu departe de tumultul marilor orașe.

Cei doi sunt firi total opuse, dar asta nu-i împiedică să se îndrăgostească unul de celălalt.  

Personajul meu este o femeie de succes și inteligentă, pasionată de meseria ei, dispusă să facă orice pentru a îndeplini sarcinile care îi sunt atribuite. Își dorește promovarea la Tokyo. Șeful ei o trimite pe „Insula Rândunicilor” și îi spune: „Dacă faci treaba pe care ți-o dau, vei primi promovarea”. Când îl întâlnește pe Poyraz, totul se transformă în haos pentru ea. Veți urmări povestea a două personaje opuse și încăpățânate

Ayça Ayşin Turan

Lui Poyraz nu-i plac oamenii, stă departe de ei. Ridică ziduri până să cunoască persoana din fața lui. Dar asta din cauza trecutului său. În ceea ce privește latura sa introvertită, calmă, mă asemăn cu el

Alp Navruz

Câte episoade are „Ada Masali” / „Povestea de pe insulă”

Producția, realizată de compania Ay Yapım („Dragoste infinită”), a avut 25 episoade la turci și a fost difuzată în 2021 de postul Star TV.

Filmările au avut loc în Sıgacık, un orășel la mare din Izmir, iar din distribuție mai fac parte, printre alții, Nihan Büyükagaç (“Iubire și răzbunare”) și Ipek Tenolcay (“Vis de iubire”). Pe Ayça Ayşin Turan o știți din “Meryem”, “The Protector” (Netflix) și „Numele meu e Riza”, iar pe Alp Navruz din “Ține-mă de mână!”. 

Se iubesc și în realitate

Ayça și Alp s-au apropiat la filmările serialului “Ada Masali – Povestea de pe insula” și, în scurt timp, și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, însă au dorit să păstreze discreția. Mai mult, la începutul filmărilor Alp a pus punct relației cu Ebru Șam, Miss Turcia 2009.

Gurile rele spun că odată cu implicarea lui Alp în acest serial, relația dintre ei s-a răcit și au decis să se despartă. Alp și Ayça au alimentat zvonurile cu privire la relația lor în luna septembrie a anului trecut, când amândoi au publicat aceeași fotografie pe conturile lor de Instagram.

În respectiva imagine, cei doi actori apăreau îmbrățișați și cu zâmbetul pe buze. În decembrie același an, Alp a făcut și prima declarație cu privire la relația lor: „Sincer, se scriu atât de multe lucruri despre noi,  încât Ayça și cu mine suntem surprinși citindu-le. Am început cu o relație frumoasă de prietenie și apoi am început ceva mai mult. Relația noastră merge bine și suntem fericiți”.

Ce a urmat după „Ada Masali” / „Povestea de pe insulă”

După filmările la “Ada Masali – Povestea de pe insulă”, atât Alp, cât și Ayça nu s-au grăbit să accepte noi roluri. S-au bucurat de timpul liber petrecut împreună, au fost în vacanțe, s-au relaxat și după au analizat ofertele.

El va începe filmările la serialul “Cennetin Çocukları” (“Copiii lui Cennet”), alături de actrița Irem Helvacıoğlu (protagonista din “Lacrimi la Marea Neagră”). Producția va fi difuzată în Turcia de postul TRT 1 și are la bază cartea “Yürek Çıkmazı” (“Inimă în impas”), scrisă de Atike Hınçlıer.

Între timp, Ayça a filmat vara aceasta o peliculă de dragoste realizată de Netflix, “Seni İnandır”. Conform televizyongazetesi.com, actrița joacă în acest film rolul Sahrei, o tânără care lucrează într-o agenție de publicitate și care se îndrăgostește de un fotograf de succes, Deniz (Ekin Koç).

Cel mai probabil, pelicula “Seni İnandır”, ale cărei filmări au avut loc într-un pitoresc orășel turcesc, Assos, va putea fi văzută la Netflix anul viitor.

ayca-288565588_1175328146374872_4118614708835954696_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton