Homepage  / Seriale / Televiziune

La Acasă TV încep două noi seriale: „Cântec de iarnă” şi „Diamantul nopţii”

La Acasă TV încep două noi seriale: "Cântec de iarnă" şi "Diamantul nopţii"

de Redactia Tvmania

Sâmbăta aceasta, postul Acasă TV a programat două premiere: de la ora 15.30, serialul coreean "Cântec de iarnă", iar de la ora 17.30, "Diamantul nopţii", o telenovelă cu Aracely Arambula şi Jorge Luis Pila în rolurile principale.

Telenovela coreeană „Cântec de iarnă” (va fi difuzată sâmbăta şi duminica, de la ora 15.30) este o poveste plină de iubire, ce îl are în prim-plan pe Joon-sang. El decide să se mute într-un oraş din Coreea de Sud şi încearcă să afle cine este tatăl lui biologic, despre care mama lui spune că a murit.

Într-o zi, în autobuz în drum spre școală, colega sa de clasă, Yoo-jin, adoarme pe umărul sau. Acesta se îndrăgostește de ea, însă iubirea lor este destrămată de accidentul de mașină suferit de Joon-sang, în urmă căruia uită tot ce s-a întâmplat înainte de accident. Mama lui decide să se mute împreună cu fiul său în Statele Unite, unde tânărul începe o nouă viață sub identitatea lui Lee Min-hyeong. Între timp, toate cunoștințele sale cred că Joon-sang a murit.

10 ani mai târziu, el devine un arhitect renumit în SUA, însă nu își amintește nimic înainte de tragicul accident. După un timp, el se întoarce în Coreea, unde se întâlnește cu Yoo-jin. Deși aceasta era pe punctul de a se căsători, se îndrăgostește de el și se hotărăște să rupă logodnă cu prietenul ei din copilărie, Sang-hyeok.

O nouă premieră vine Acasă!

Telenovela „€œDiamantul noptii”, cu Aracely Arambula și Jorge Luis Pila în rolurile principale debutează tot sâmbăta aceasta și va fi difuzată în fiecare zi, de la ora 17.30.

Protagonista Aracely Arambula joacă rolul Gabrielei Suarez în prima sa producție Telemundo: „œM-am implicat trup și suflet în această telenovelă. Este un rol diferit față de ce am interpretat până acum. În această telenovelă totul este real, nimic nu este trucat. A fost o experiență care m-a marcat”, declară actrița.

Jorge Luis Pila vorbește despre personajul său din telenovelă și despre experiențele trăite pe platourile de filmare: „La început, Alejandro pare un tip sigur pe el, dar apoi este pus la încercare, deoarece între mamă și iubita lui este un conflict permanent. Scenariul telenovelei este unul foarte interesant, cu actori talentați. Am filmat timp de 8 luni, am muncit foarte mult, am stat în condiții neprielnice, dar a meritat tot efortul.

Încă din prima zi, eu și Aracely ne-am înțeles foarte bine, ne-am simțit că și cum am fi lucrat împreună de o viață!”, povestește Jorge Luis Pila.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton