Homepage  / Știri / Televiziune

Acasă TV va difuza începând de astăzi serialul turcesc „Inimă de frate”

Acasă TV va difuza începând de astăzi serialul turcesc „Inimă de frate”

de Redactia Tvmania

Începând de astăzi, 6 iulie, de luni până vineri, de la ora 19:00, Acasă aduce un nou serial turcesc, „Inimă de frate”, o dramă care are la bază relațiile familiale, ura, dragostea, conflictele și sacrificiile.

Inima de frate

Serialul Inimă de frate prezintă povestea incredibilă a doi frați, Kuzey și Guney, extrem de diferiți atât în ceea ce privește caracterul acestora, cât și percepțiile despre viață. La fel ca numele lor, cei doi sunt mai degrabă ca nord și sud. În timp ce fratele cel mare, Guney, se străduiește foarte mult la școală și este privit de fiecare dată ca fiind băiatul bun, fratele său mai mic este exact opusul, el este rebel și imprevizibil. În ciuda diferențelor dintre ei, cei doi frați se îndrăgostesc nebunește de aceeași fată, Cemre, care s-a mutat de curând în cartierul în care trăiesc ei. Atunci când Cemre și Guney încep să aibă o relație, Kuzey este devastat.Toate aceste evenimente sunt precedate de un grav accident de mașină, în care un bărbat moare. Chiar dacă Guney este cel care a condus mașina care a cauzat moartea bărbatului respectiv, Kuzey ia toată vina asupra lui și intră la închisoare pentru că a fugit de la locul faptei. După trei ani, iese din închisoare și se întoarce acasă la familie.

Inima de frate

Viața i-a adus împreună, însă orgoliul crește între ei ca un zid și doar sacrificiul scoate la iveală iubirea.

În acest senzațional serial turcesc vom descoperi dacă va da uitării Kuzey trecutul său, îi va ierta pe toți cei din jur și va reuși să-și refacă viața, dar și ce se va întâmpla atunci când se va afla adevărul despre dragostea ascunsă pe care Kuzey i-o poartă lui Cemre.

 

Te-ar putea interesa și:

Un nou serial turcesc la postul Euforia TV: Când începe „Curajul iubirii”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton