Homepage  / Știri / Televiziune

„Acces Direct” dispare din grila Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida

„Acces Direct” dispare din grila Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida
9

de Andra Stana,

În noiembrie 2021, Antena 1 informa că „Acces direct” va trece prin niște schimbări. Din ianuarie, când a început noul sezon al emisiunii, Mirela Vaida a putut fi urmărită atât pe Antena 1, cât și pe Antena Stars. Iată ce anunț a făcut acum postul Intact cu privire la emisiunea „Acces Direct”.

[toc]

Unde va putea fi urmărită emisiunea „Acces Direct”

Începând din 28 februarie, „Acces Direct” va putea fi urmărit exclusiv la Antena Stars. Mirela Vaida își așteaptă telespectatorii în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00.

Până atunci, emisiunea Mirelei Vaida este difuzată de la 16.00, la Antena 1, iar de la 17, la Antena Stars.

Mirela Vaida: „Televiziunile de nişă sunt în creştere”

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16.00, timp de trei ore, Mirela Vaida și co-prezentatorul Adrian Velea (foto mare) le vor aduce telespectatorilor de la Antena Stars atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială.

„Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni. Că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi. Fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte.

Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a declarat gazda emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida.

Se relansează Antena Stars

Trecerea Acces Direct pe Antena Stars este strâns legată şi de faptul că, de la începutul anului, pe intervalul în care emisiunea a fost difuzată pe Antena Stars, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat staţia pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste.

Mirela Vaida s-a alăturat astfel garniturii de vedete, care reprezintă Antena Stars : Dan Capatos, Gabriela Cristea, Andrei Ştefănescu, Cătălin Bordea, Paula Chirila, Iulia Albu, Ovidiu Buta şi – în curând – Ana Morodan.

Acces-Direct_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa foto: Antena Stars

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton