Homepage  / Vedete străine

Heidi Klum, accident vestimentar la Cannes 2023. Modelul a fost la un pas de a-și dezveli tot bustul pe covorul roșu

Heidi Klum, accident vestimentar la Cannes 2023. Modelul a fost la un pas de a-și dezveli tot bustul pe covorul roșu
16

de Cătălina Matei,

După ce zilele trecute Irina Shayk a făcut furori cu o ținută extrem de îndrăzneață, care lăsa la vedere o mare parte din trupul său, iată că a venit rândul lui Heidi Klum să facă senzație la Cannes 2023. Prezent la premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant”, celebrul model de origine germană a fost la un pas de a-și arătă bustul pe covorul roșu.

Renumită pentru ținutele sale îndrăznețe pe care le poartă la diverse evenimente, Heid Klum nu s-a lăsat mai prejos nici la Cannes 2023. Vedeta în vârstă de 49 de ani a participat aseară la premiera filmului „La Passion De Dodin Bouffant”, iar rochia pe care a purat-o pe covorul roșu a atras toate privirile, bineînțeles. Heidi a fost spectaculoasă într-o creație Zuhair Murad, de culoare galbene, cu decupaje adânci, sexy.

Poate prea îndrăznețe căci în momentul în care a ridicat mâinile pentru a poza în fața fotografilor prezenți, rochia i-a jucat feste, iar Heidi Klum și-a dezvelit o parte mai mare din bust.

76th Cannes Film Festival La Passion De Dodin Bouffant PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

De altfel, Heidi Kulm nu a fost singura care a optat pentru o ținută extrem de sexy, semnată tot de Zuhair Murad. Și Kate Beckinsale a optat pentru o rochie spectaculoasă, cu multe zone transparente, de culoare verde-mentă, care a lăsat loc imaginației.

Kate Beckinsale, foto hepta

Irina Shayk, ținute sumare la Cannes 2023

La cei 37 de ani ai săi, Irina Shayk pare a fi într-o formă fizică aproape de perfecțiune și nu se ferește să se expună. Drept dovadă stau aparițiile sale de la Cannes 2023. După ce a atras atenția tuturor fotografilor pe covorul roșu la premiera filmului „Firebrand” de duminică seara, datorită unei rochii care îi acoperea bustul cu doar două fâșii de piele, rusoaica a mai avut o apariție spectaculoasă.

După vizionarea peliculei „Firebrand”, Irina Shayk a mers la o petrecere organizată de de British Vogue și Chopard, iar outfit-ul său a fost extrem de provocator. Vedeta și-a etalat silueta impecabilă într-o lenjerie intimă Louis Vuitton, purtată cu un voal transparent pe deasupra și accesorizată cu bijuterii opulente.

Firebrand premiere at the 2023 Cannes Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton