Homepage  / Articole

Aceasta e noua formulă de la „Un show păcătos”

Aceasta e noua formulă de la „Un show păcătos”

de Redactia Tvmania

Cătălin Bordea (foto st.) și Silviu Andrei (foto dr.) fac echipă de luni cu Dan Capatos și Daniela Crudu în cel de-al zecelea sezon „Un show păcătos”. Dan Capatos le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până joi, de la 22.30, când platoul emisiunii va deveni un poligon de încercare pentru vedetele din România.

După o vacanță de vară destul de scurtă, emisiunea pornește într-un nou sezon.

Cătălin Bordea, prezentatorul emisiunii „Jurnal de Bordea” de la Antena 2 şi stand-up comedian, va fi colegul lui Dan Capatos la „Un show păcătos”. Alături de el va fi și DJ-ul Radio Zu Silviu Andrei.

Schimbările vin după ce Mircea N. Stoian a renunțat la colaborarea cu Dan Capatos și a scris pe Facebook că nu va accepta să apară la tv decât dacă va primi „2500 euro net. Cine vrea sa dea bine, cine nu, bucurie multa. Am declarat ca ies din lumea pseudo mondena, o fac. Ca sa reintru trebuie prima de instalare. Mare. Cine are bani sa dea, da, cine nu se uita la vecini cum fac audienta. Mie imi e indiferent. In presa scrisa dau gratis totul”.

Tot de curând, Mădălina Pamfile a părăsit și ea emisiunea lui Capatos, ea fiind concediată. Rolul ei de asistentă tv s-a încheiat după doar jumătate de an, din cauza scandalurilor în care a fost implicată, a încercării ei de a-și pune capăt zilelor, dar și a certurilor cu Mircea N. Stoian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton