Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actor din „Tânăr și neliniștit”, infectat cu CoVid 19. Serialul și-a întrerupt filmările

Actor din „Tânăr și neliniștit”, infectat cu CoVid 19. Serialul și-a întrerupt filmările

de Redactia Tvmania

Actorul Greg Rikaart, interpretul lui Kevin Fisher în serialul „Tânăr și neliniștit”, a anunțat pe Instagram că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, scrie Pagesix.com.

Sunt un bărbat sănătos, în vârstă de 43 de ani, care nu fumează, nu bea mult, mănâncă corect și face exerciții fizice în mod regulat, iar aceasta a fost cea mai grea experiență din viața mea. În urmă cu două săptămâni, toată lumea din casa mea a tușit un pic, iar fiul meu a venit acasă de la școală cu febră mare. Toți s-au recuperat, dar starea sănătății mele s-a deteriorat. 

M-am izolat de familia mea și am intrat în carantină de sâmbătă, 14 martie. Am avut febră timp de 11 zile, am avut dificultăți de respirație și am fost diagnosticat cu pneumonie. Azi e prima zi în care nu mai am febră, dar mi s-a spus să mai rămân izolat încă 72 de ore înainte de a mă reuni cu familia mea. Mulțumesc pentru urările de bine. Să fiți sănătoși și să stați în casă”, a scris Greg Rikaart. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

UPDATE. & thanks for all the incredible words of support. Love u all. ❤️

A post shared by Greg Rikaart (@gregrikaart) on


Greg joacă în „Tânăr și neliniștit” din 2003, a făcut o scurtă pauză în 2017, apoi a revenit în „Tânăr și neliniștit” pentru apariții constante.  

Pandemia de coronavirus a afectat întreaga comunitate a producțiilor de tip soap opera: „Tânăr și neliniștit”, „The Bold and the Beautiful”, „Days of Our Life” și „General Hospital” și-au întrerupt filmările.

 

De asemenea, ceremonia de decernare a premiilor Daytime Emmy, care urma să aibă loc în iunie, a fost amânată pe termen nedefinit. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton