Homepage  / Știri

Ce spune acum Mickey Rourke, fan declarat al lui Putin, despre războiul din Ucraina

Ce spune acum Mickey Rourke, fan declarat al lui Putin, despre războiul din Ucraina
13

de Roxana Mirea,

O serie de actori celebri se numără printre prietenii lui Vladimir Putin. Totuși, asta nu înseamnă că ei sunt de acord cu războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Printre celebritățile prietene cu Vladimir Putin se numără actorii Steven Seagal, Gérard Depardieu, Mickey Rourke, Roy Jones Jr. și Fred Durst, potrivit newsweek.com.

Mickey Rourke, printre celebritățile prietene cu Vladimir Putin

Mickey Rourke, celebru pentru rolul din „Luptătorul” / „The Wrestler”, este total împotriva războiului dintre Rusia și Ucraina, în ciuda relației sale de prietenie cu Vladimir Putin. Actorul a mers în Rusia în anul 2014, unde s-a alăturat unei mulțimi de oameni și a stat la coadă pentru a cumpăra un tricou cu fața lui Vladimir Putin imprimată pe el.

Dacă nu mi-ar plăcea de el, nu mi-aș cumpăra tricoul, crede-mă”, a spus actorul. „L-am întâlnit de câteva ori și era un adevărat domn, un tip obișnuit foarte cool, m-a privit drept în ochi. Cred că este un tip bun”, a declarat actorul la acea vreme.

„De fapt, l-am întâlnit pe Putin și am avut un sentiment bun în legătură cu el. Mi-a plăcut de el, ne-am înțeles foarte bine și mi s-a părut un tip foarte OK”, a mai spus Mickey Rourke, citat de presa internațională, acum câțiva ani buni.

AFI Fest 2008 Screenings of „The Wrestler” and „Truth In 24”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mickey Rourke, alături de Uncraina

Ei bine, părerea actorului, în vârstă de 69 de ani, s-a schimbat între timp. În ultimele zile, Mickey Rourke a fost foarte activ pe Instagram și s-a arătat împotriva atacului Rusiei, fiind de partea Ucrainei în contextul războiului. Mickey Rourke, care este și un fost boxer profesionist, și-a arătat admirația față de Aleksandr Usyk, boxer profesionist din Ucraina, care a ales să nu își părăsească țara.

„Acest bărbat Aleksandr Usyk a șocat recent lumea boxului învingându-l pe campionul la categoria grea, Anthony Joshua. Joshua, care era un favorit mult mai mare și mai rapid decât Usyk, dar nu a putut face față voinței și hotărârii lui Usyk. (…)

Fiind un campion mondial, Usyk ar putea foarte ușor, cu noul său statut de celebritate, să aibă legături să fugă din Ucraina, dar un astfel de bărbat nu și-ar părăsi niciodată țara natală. A ales să rămână și să lupte cu toți ceilalți bărbați și femei din țara lui iubită”, a scris Mickey Rourke pe Instagram.

De asemenea, Mickey Rourke are o iubită rusoaică. Este vorba de actrița Anastassija Makarenko. În plus, actorul și-a cumpărat un loc de veci în Ucraina, în anul 2020. Acesta a ales un loc de veci în satul Zagirtsi, din orașul Hmelnîțkîi, potrivit forumdaily.com.

Mickey Rourke și Anastassija Makarenko

Actori celebri prieteni cu Vladimir Putin

Roy Jones, Jr. este un boxer profesionist, rapper și actor american. În 2015, acesta a devenit oficial cetățean rus după ce președintele Vladimir Putin i-a acceptat cererea.

În același an, el s-a întâlnit cu Putin și, la o ceașcă de ceai, i-a spus liderului rus că își dorește cetățenie rusă pentru a-și urmări interesele de afaceri acolo.

După sosirea mea în Rusia, am văzut că există o comunitate mare de boxeri”, a dezvăluit el, la acea vreme, potrivit The Sun. „M-am simțit apreciat în Rusia. Poate chiar mult mai mult decât am fost apreciat în propria mea țară.”

De asemenea, Roy Jones Jr. a revenit constant în Rusia pentru a da cursuri de box tinerilor amatori.

Fred Durst: „Aș putea fi prieten cu președintele Putin”

Fred Durst, în vârstă de 51 de ani,  este un rapper, cântăreț, compozitor, actor și regizor de film american, dar și solistul trupei Limp Bizkit.  În anul 2015, presa rusă a publicat o serie de scrisori în care îl laudă pe Vladimir Putin.

Cred că aș putea fi prieten cu președintele Putin”, a spus acesta în scrisoare. „Sunt sigur de asta… Cred că președintele Putin va afla ce fel de persoană sunt când se va uita în ochii mei și își va da seama că în mine are un aliat care poate ajuta în multe feluri”.

Compania care promova turneul lui Durst prin Rusia la acea vreme a spus că rebelii pro-ruși din estul Ucrainei au invitat trupa Limp Bizkit să cânte acolo, dar acest lucru nu a fost acceptat de trupă. Un reprezentant a mai spus că Fred Durst „nu vrea să fie implicat în nicio speculație politică” cu privire la comentariile sale.

Musikfestival Rocco del Schlacko in PüttlingenIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Steven Seagal și Gérard Depardieu, printre apropiații lui Putin

Gérard Depardieu se numără printre apropiații președintelui rus Vladimir Putin. Actorul francez, care a devenit cetățean rus în anul 2013, a cerut oprirea războiului din Ucraina, într-o declaraţie pentru AFP marţi, în cea de-a şasea zi a invaziei ruse.

Depardieu nu este singurul actor celebru care și-a luat cetățenia rusă. Steven Seagal a devenit cetățean rus cu acte în regulă în 2016.

Actorul Steven Seagal – căruia i s-a interzis accesul în Ucraina timp de cinci ani în 2017, după ce președintele rus Vladimir Putin i-a acordat acestuia un pașaport rusesc – s-a pronunțat luni cu privire la conflictul ucrainean, spunând că privește ambele tabere „ca pe o familie”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton