Homepage  / Seriale româneşti

Cine sunt actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1. Distribuția completă

Cine sunt actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1. Distribuția completă
35

de Roxana Mirea,

Actori în serialul „Adela”, de la Antena 1. Sezonul al treilea din serialul „Adela” a avut premiera pe 27 ianuarie, la Antena 1. În povestea din „Adela – Ce-i al tău e și al meu” au intrat noi actori și personajele lor.  „Adela” este un serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, fiind o adaptare liberă după serialul „O hayat Benim” / „Bahar: Viață furată”, o producție Fox Turcia. Iată care sunt actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1. Distribuția completă.

[toc]

Actori în serialul „Adela”, de la Antena 1. Distribuția completă

Actorii din serialul „Adela”, de la Antena 1, sunt:

  • Mara Oprea o interpretează pe Adela Achim
  • Oana Moșneagu o interpretează pe Andreea Achim
  • Alecsandru Dunaev îl interpretează pe Mihai Popa
  • Anca Sigartău o interpretează pe Nuți Achim
  • Marian Râlea îl interpretează pe Mitu Achim
  • Mihai Călin îl interpretează pe Paul Andronic
  • Carmen Ionescu o interpretează pe Martha Andronic
  • Anca Androne o interpretează pe Delia Drăghici
  • Bogdan Talașman îl interpretează pe Dorin Drăghici
  • Andreea Ibacka o interpretează pe Simona Andronic (Mona)
  • Ioana Abur o interpretează pe Ana Maria Dincă
  • Cristina Ciobănașu o interpretează pe Livia Drăghici
  • Vlad Vîlcu îl interpretează pe Luca Drăghici
  • Răzvan Fodor îl interpretează pe Sebastian Lașcu
  • Vlad Gherman îl interpretează pe Călin
  • Nuami Dinescu o interpretează pe Florica
  • Ioana Ginghină o interpretează pe Mihaela Scoarță
  • Mircea Gheorghiu îl interpretează pe Nicu Scoarță
  • Răzvan Alexe îl interpretează pe Adi
  • Marius Rizea îl interpretează pe Ilie
  • Teodora Păcurar o interpretează pe Stela
  • Ștefania Darzeu o interpretează pe Ica
  • Alina Florescu o interpretează pe Laura
  • Elena Mogîldea o interpretează pe Gia
  • Dominique Lăcătuș o interpretează pe Tania
  • Romeo Visca îl interpretează pe Valentin Dincă
  • Ioana Blaj o interpretează pe Rodica Dincă
  • Petru Ciobanu îl interpretează pe Bebe
  • Toto Dumitrescu îl interpretează pe Floppy
  • Daniel Nuță îl interpretează pe Lucian
  • Doru Ana îl interpretează pe Traian Dincă
  • Gelu Nițu îl interpretează pe Gheorghe
  • Nicodim Ungureanu îl interpretează pe Toma Lungu
  • Claudia Vasile o interpretează pe Raluca Iftimie
  • Virginia Rogin o interpretează pe Tanti Mioara
  • Anastasia Chivu o interpretează pe Diana
  • Lucian Pavel îl interpretează pe Alexandru Iftimie
actori-serialul-adela-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 35

Mara Oprea este Adela în serialul „Adela”

Mara Oprea a reușit să ia castingul pentru producția Ruxandrei Ion chiar de pe băncile facultății. Astfel, pentru Mara serialul „Adela” este debutul său în actorie. 

„Adela este o fată cu multe calități. Bunătatea și grija pe care le-o poartă celorlalți sunt două trăsături care o definesc. În ciuda mediului social din care provine, ea pare să fie din o cu totul altă lume. Chiar dacă cei din jur fac tot posibilul să îi îngreuneze viața, ea își păstrează căldura, bunătatea, respectul și iubirea față de ei. Este o fată puternică, deși suferă mult. Faptul că este atât de bună și rar are momente în care ripostează, este uneori foarte frustrant.

Am avut clipe în care îmi doream să se enerveze și ea, să țipe, să fie mai îndrăzneață, ceea ce se și întâmplă până la urmă. Învăț multe de la acest personaj: să văd partea bună în multe situații, să acord mai multe șanse oamenilor și să iert mai des. Adela plânge mult și probabil aceasta a fost una dintre cele mai mari provocări cu care m-am confruntat și pot să spun că, după secvențele de plâns filmate, m-am ales cu o „super-putere”: cea de a plânge aproximativ la comandă”, a povestit Mara Oprea pentru TVmania. 

mara-oprea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 35

Alecsandru Dunaev este Mihai Popa în serialul „Adela”

Unul dintre actorii principali din serialul „Adela” este Alecsandru Dunaev. Când a acceptat rolul din serialul de la Antena 1, el aveadeja experiență, acesta jucând anterior în piese de teatru, dar și proiecte publicitare.

„Oh, domnul avocat Mihai! Mi-a făcut foarte mare plăcere să-l cunosc pe Mihai. Mihai e un tip extrem de ambițios, ține cu dinții de scopurile sale și n-ar renunța nici în ruptul capului să le ducă la îndeplinire. Mă-nțeleg foarte bine cu Mihai, îi înțeleg fricile, îi găsesc justificări în tot ceea ce face, rezonăm foarte bine. Provocarea mare pentru mine, însă, e când trebuie să-mi asum unele situații pe care n-aș vrea să le trăiască Dunaev vreodată. Dar e o experiență din care am enorm de învățat.

E primul meu proiect de anvergură în televiziune, habar n-aveam ce va fi, cum va fi, cum vor fi oamenii și nu mi-a rămas decât să încerc marea cu degetul. Apa a fost tocmai bună, cei din jur mi-au oferit sprijin, mi-au zis „du-te, că nu te îneci” și ușor, ușor am început să înot”, ne-a spus Alecsandru Dunaev despre personajul lui din „Adela”.

Schimbarea-majora-facuta-de-Alecsandru-Dunaev-pe-final-de-2021-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 35

Oana Moșneagu este Andreea Achim în serialul „Adela”

După ce a prezentat știrile sportive la un post local din Argeș, apoi a lucrat doi ani într-o multinațională, Oana Moșneagu (31 de ani) a ales să-și urmeze visul: actoria. Și bine a făcut! Căci personajele negative îi ies de minune! Mai ales rolul Andreei, din serialul „Adela” de la Antena 1.

„Andreea trece prin provocări şi situaţii care o schimbă ca om, dar niciodată fundamental. Trece prin întâmplări şi evenimente care o marchează, care îi schimba parcursul, care mai pun, pe lângă micile victorii pe care le savurează din plin, un neajuns sau o suferinţă pe lista nefericirii ei. Dar, fundamental, rămâne aceeaşi femeie ambiţioasă, care lupta pentru ce îşi doreşte, chiar dacă are perioade în care pare că renunţă sau că nu mai are resursele necesare. Şi mai e un lucru care nu se schimbă niciodată: pendularea constantă intre sentimentul de iubire şi cel de ură în raport cu sora ei, Adela”, ne-a povestit Oana Moșneagu.

actori-serialul-adela-19Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  23 / 35

Vlad Gherman este Călin

Abandonat la naştere, Călin nici măcar nu vrea să îşi cunoască părinţii. Singura lui familie este Mihai, protagonistul serialului, pe care îl consideră fratele lui mai mare şi pe care l-a cunoscut chiar în orfelinat. Mânaţi de un puternic sentiment de răzbunare, Călin şi Mihai sunt singurii băieţi din orfelinat care au reuşit să realizeze ceva în viată, respectiv Călin a excelat în domeniul IT, în vreme ce Mihai a devenit avocat. Tocmai pentru a-şi ajuta prietenul să-şi ducă planul la bun sfârşit, Călin s-a angajat la televiziunea lui Paul Andronic. 

Acum, în viața lui Călin, personajul interpretat de Vlad Gherman, pare că răsare soarele. A fost fericit să descopere că el și Mihai sunt de fapt frați, grad de rudenie care îl leagă și de Paul Andronic. În plus, în sezonul 3 al serialului, Călin se și îndrăgostește.

Cristina Ciobănașu o interpretează pe Livia Drăghici

Livia Drăghici, personajul Cristinei Ciobănașu, este fiica surorii lui Paul Adronic. Mereu sub influenţa mamei sale, Delia, Livia este răsfăţata casei.

„Personajul pe care îl interpretez în acest serial se numeşte Livia Drăghici şi este parte din familia mare Andronic. Vorbim de o fată de bani gata, care a primit tot timpul tot ce şi-a dorit. Fetiţa preferată a familiei, Livia îşi permite să spună şi să facă orice. Urmează cursurile unei facultăţi, pentru că nu vrea să fie neapărat dependentă de familie, însă nici nu depune foarte mult efort, nici nu spune nu averii familiei!

Nu ştiu să am lucruri în comun cu Livia! Mi se pare o provocare în plus şi faptul că nu am mai jucat jucat stilul ăsta de aroganţă şi de excentricitate, dar sper să vă placă personajul meu şi să îi descoperiţi farmecul în întreaga poveste!”, declara Cristina Ciobănașu înainte de premiera serialului.

Daniel Nuță este Lucian în serialul „Adela”

Înainte de rolul din „Adela”, Daniel Nuțu era cunoscut publicului larg din numeroasele piese de teatru, dar şi din serialul Sacrificiul, tot de la Antena 1. Lucian și-a făcut apariţia în trustul de presă condus de Paul Andronic (Mihai Călin), ca o adevărată vedetă.

Lucian este un tip perfecționist, charismatic, a urmat o facultate de jurnalism în străinătate și se întoarce în România după mult timp. Scopul lui este să își facă meseria cât mai bine posibil, să schimbe abordarea din televiziunea contemporană și să aducă un aer fresh pentru telespectatorii români. Odată cu apariția lui în peisaj, se vor destabiliza și multe povești existente”, declara actorul înainte ca personajul lui să apară în serial.

Una peste alta, fanii serialului știu că Lucian a avut un rol important în modul în care s-au desfășurat evenimentele din serialul „Adela”.

În sezonul 3, distribuția din serialul „Adela” s-a mărit cu trei actori

În povestea din serialul „Adela”, sezonul 3, intră noi actori și ale lor noi personaje. Iată despre cine este vorba.

Virginia Rogin este Tati Mioara în serialul „Adela”

Virginia Rogin se alătură distribuţiei serialului „Adela”, în cel mai nou sezon al proiectului. După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi intrigi ies la iveală. Totodată, un rol-cheie în acestea îl va avea Tanti Mioara (Virginia Rogin), o fire iscoditoare şi bârfitoare, care va colora şi mai mult viaţa de la Butimanu.

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică la clasa prof.univ. Dem Rădulescu, actriţa a putut fi urmărită de-a lungul carierei în numeroase filmepiese de teatru, dar şi seriale româneşti semnate de către Ruxandra Ion, care s-au bucurat de un succes răsunător.

Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la Fructul oprit și Sacrificiul. După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper sa fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori!”, a declarat Virginia Rogin.

Virginia-Rogin-va-juca-in-„Adela-Antena-1-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  26 / 35

Claudia Vasile o interpretează pe Raluca Iftimie

Claudia Vasile se alătură distribuţiei serialului Adela. Acţiunile şi dezvăluirile acesteia vor schimba parcursul vieţii unora dintre cele mai îndrăgite personaje de până acum.

Raluca este un personaj care reușește să își păstreze bunătatea si integritatea. Deși nu a avut o viață ușoară. Încă de mică a primit cele mai grele încercări. Iar pe parcursul vieţii a dat peste oameni care au făcut-o să își piardă orice urmă de încredere în ei. Pe Raluca o veți cunoaște la o răscruce de drumuri, unde duce o bătălie grea pentru a ieși la lumină”, a declarat Claudia Vasile.

Aceasta a mai completat: „Pentru mine, Raluca e un personaj complex, sensibil, fragil. Dar, în antiteză, mai puternic decât orice om pe care l-am cunoscut. Ea reprezintă un puternic exemplu feminin care știe să își păstreze eleganța. Mă provoacă profesional la fiecare pas. Îmi iubesc personajul și abia aștept să o cunoașteți!”.

Cine-este-Claudia-Vasile-noua-actrita-din-distributia-„Adela-Antena-1.-„-Imi-iubesc-personajul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  30 / 35

Nicodim Ungureanu, printre cei trei actori noi din serialul „Adela”

După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi mistere sunt pe care de a fi rezolvate, iar un rol-cheie în dezlegarea lor îl va avea poliţistul Toma Lungu, interpretat de către actorul Nicodim Ungureanu.

În joc pe Toma, omul bun, săritor, pe care îl întâlnim la magazin, pe stradă, la ședința cu părinții, pe care îl placi şi datorită uniformei, dar care la rândul lui nu te place, ci doar încearcă să se folosească de bunătatea, sinceritatea şi naivitatea ta. Toma plăteşte pentru faptele lui, pentru că toţi îi tolerează nechibzuinţa”, a declarat Nicodim Ungureanu despre personajul său.

Iulia Verdeș, noua actriță din distribuția „Adela”, sezonul 4

În sezonul 4 al serialului produs de Ruxandra Ion își face apariția un nou personaj. Actrița Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului creat de Ruxandra Ion.

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele.

Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului Adela. A fost o reală plăcere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera, este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job. . . Poate chiar prea implicată (râde)”, a declarat Iulia Verdeş.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton