Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine sunt actorii celebri din serialele turcești care sunt pasionați și de muzică

Cine sunt actorii celebri din serialele turcești care sunt pasionați și de muzică

de Redactia Tvmania

Dacă de mâine s-ar lăsa de actorie (deși probabil nu vor face asta, având în vedere că au jucat mereu în producții de succes), câteva vedete din Turcia, pe care le-ați văzut și pe micile noastre ecrane, s-ar dedica muzicii. Beren Saat, Bergüzar Korel, Erkan Petekkaya, Keremcem, Hülya Avşar, Emrah și Özcan Deniz își încântă fanii nu doar cu rolurile lor, ci și cu melodii în stiluri variate.

 

Beren Saat, primul album din carieră

Beren Saat (“Kösem”, “Fatmagül”, “Răzbunarea”, “The Gift”) s-a apucat de cântat în pandemie. Ea a petrecut multe ore în studioul de înregistrări pentru a pregăti primul album din carieră. Acest prim material discografic va conține melodii dance în limba engleză. Soțul lui Beren, Kenan Doğulu, cântăreț de muzică pop, este cel care a încurajat-o să se apuce de cântat și care a ajutat-o să compună cântecele. Și asta nu e tot, îndrăgita actriță vrea să și lanseze videoclipuri la piesele de pe primul ei CD. În trecut, Beren a cântat în cadrul unei emisiuni tv alături de partenerul ei din “Fatmagül”, Engin Akyürek.

 

Pentru Bergüzar Korel, muzica este de mult timp o pasiune

Pentru Bergüzar, însărcinată în prezent cu cel de-al treilea ei copil, muzica este de mult timp o pasiune. În 2016 a lansat primul ei volum, cu influențe pop și jazz, “Aykut Gürel Presents: Bergüzar Korel”, iar în 2020 al doilea material discografic, “Aykut Gürel Presents: Bergüzar Korel, Vol. 2”, melodiile de pe aceste albume fiind compuse de muzicianul Aykut Gürel.

În cadrul câtorva evenimente, actriţa a avut ocazia să cânte împreună cu soţul ei, actorul Halit Ergenç, alături de care a jucat în „1001 de nopţi” şi în „Patria mea eşti tu!”. Bergüzar a luat și lecții de canto pentru rolul pe care l-a jucat în „Cântec fără sfârşit” (2010):

“M-am pregătit în mod special pentru rolul Feraye (n.r. – O cântăreață într-un club de noapte), ducându-mă la cursuri de muzică. A trebuit să învăţ multe șlagăre vechi turceşti şi mărturisesc că este o experienţă plăcută”, a povestit ea la vremea aceea.

 

Erkan Petekkaya

Pentru Erkan (“Furtună pe Bosfor”) muzica a fost mereu un motiv de distracție. În 2015, la nunta actriței Hatice Șendil a animat invitații cântând la tamburină, iar pe platouri e la fel, nu se abține să cânte și să danseze. Ba chiar a compus o melodie despre pandemie anul trecut, când filma pentru serialul “Gel Dese Aşk”.

De-a lungul anilor, Erkan și-a etalat calitățile vocale pe la diferite emisiuni turcești, iar de curând și-a impresionat urmăritorii de pe Instagram urcând un clip simpatic. Actorul cântă în turcă, alături de muzicienii de la Pandami Music, melodia trupei Bon Jovi, “It’s My Life”.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)

 

https://www.instagram.com/p/CN613PkjnaW/

 

Keremcem

Protagonistul din „Bahar: Viaţă furată” și „Dragoste și secrete” s-a împărțit de la începuturile carierei sale între muzică și actorie. Keremcen are la activ 7 albume cu melodii pop și rock, cântă la chitară și își compune majoritatea pieselor. Mai mult, a apărut și în câteva muzicaluri la Istanbul. În decembrie 2020, Keremcem a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, “Geçmiş Olsun”, la care a filmat un videoclip. Invitat recent la o emisiune la postul Kanal D din Turcia, artistul a povestit că îi este dor de concerte și că va lansa două piese noi în perioada următoare.

 

Hülya Avşar

Frumoasa actriță este cunoscută în Turcia pentru rolul sultanei Safiye din serialul “Kösem”, dar și pentru cele 9 albume ale sale cu muzică pop sau tradițională. Hülya a fost jurat la “Vocea Turciei”, dar și la “Turkey’s Got Talent”. Cel mai recent single al ei este “Saymadım Kaç Yıl Oldu”, din 2019.

 

Emrah

Pe Emrah Erdoğan îl știți din serialul „Dragoste şi ură” („Aşk ve Mavi”), însă în țara natală e și un faimos cântăreț. Emrah are o impresionantă discografie. El a scos până acum 26 de albume în stilurile pop și arabesque, iar cel mai recent single, lansat în pandemie, se numește “Salgın”.

 

Özcan Deniz

Protagonistul serialelor “Mireasa din Istanbul” și “Trandafirul negru” se laudă cu nu mai puțin de 11 albume, pe care a abordat stilurile pop, arabesque, folk, tradițional turcesc sau pop dance. Anul trecut, Özcan a lansat 4 single-uri noi, printre care și “Ayrıntılarda Gizli”. El a povesit într-un interviu că a renunţat la şcoală la 13 ani pentru a urma o carieră muzicală. Primul concert l-a susţinut la vârsta de 15 ani, ceea ce i-a permis să-şi ajute familia, dupa care au urmat altele în Franţa, Rusia şi Germania.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton