Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorii Alec Baldwin și Kelsey Grammer se pregătesc pentru un nou serial

Actorii Alec Baldwin și Kelsey Grammer se pregătesc pentru un nou serial

de Redactia Tvmania

Alec Baldwin (62 de ani) și Kelsey Grammer (65 de ani), ambii câștigători ai premiului Emmy, vor fi vedetele unui nou serial de comedie comandat de rețeaua ABC, care va fi lansat în 2021-2022, informează deadline.com. 

 

Viitorul serial nu are încă titlu, dar se știe deja că eroii săi principali vor fi trei bărbați (dintre care doi interpretați de Alec Baldwin și Kelsey Grammer) care au fost colegi de cameră când aveau 20 de ani și care au ajuns să se despartă din cauza orgoliilor lor de neîmpăcat. Ei se reîntâlnesc după câteva decenii și își reamintesc cum erau în tinerețe și ce își doreau cel mai mult să realizeze în viață. 

 

Proiectul va fi produs de 20th Television, care face parte din studiourile Disney. Alec Baldwin și Kelsey Grammer vor fi și producători executivi ai serialului, împreună cu Chris Lloyd și Vali Chandrasekaran, producătorii succesului „O familie modernă”. Cei doi actori au mai colaborat la câteva episoade din celebrul serial „30 Rock” (difuzat între 2006 și 2013). Alec Baldwin a fost vedeta serialului, care i-a adus trei Globuri de Aur și un premiu Emmy, iar Kelsey Grammer a apărut în câteva episoade, în care și-a jucat propriul rol. 

 

Alec Baldwin a mai primit un premiu Emmy în 2017, pentru interpretarea lui Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live”, a fost nominalizat la premiul Tony, în 1992, pentru interpretarea lui Stanley Kowalski din piesa „Un tramvai numit dorință” și la Globul de Aur, în 1995, pentru același rol jucat în adaptarea pentru televiziune a piesei lui Tennessee Williams. De asemenea, a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din „Ghinionistul” (2003). 

 

Kelsey Grammer a primit, la rândul său, un premiu Emmy pentru personajul Sideshow Bob din animația „Familia Simpson” (1989), două Globuri de Aur și patru premii Emmy pentru serialul de comedie „Frasier” (difuzat între 1993 și 2004) și încă un Glob de Aur pentru serialul dramatic „Boss” (2011). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton