Homepage  / Nu rata!

Actorii care au dublat serialul “Viața cu Louie” vin la East European Comic Con

Actorii care au dublat serialul “Viața cu Louie” vin la East European Comic Con

de Redactia Tvmania

“E strigător la cer!” sau “În timpul războiului nu aveam ceară pentru pantofi așa că foloseam ceara din urechi” se vor auzi din nou, de data asta live, sâmbătă, 28 mai. Asta pentru ca cele mai îndrăgite personaje din copilarie vin la East European Comic Con. Actorii Alin Panc, Rodica Negrea și George Lungoci, care au însuflețit vocile lui Louie, Aura, respectiv Andi Anderson vor participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri în cadrul unui panel special dedicat serialului de animație “Viața cu Louie”.

Life_with_Louie_Title_Card

Cu toții am râs, dar și ne-am și emoționat urmărind aventurile unui băiețel de 8 ani și ale familiei sale, în ceea ce a însemnat o serie de lecții de viață transpuse în cel mai amuzant și candid mod pentru TV.

“Viața cu Louie” este inspirat din copilaria comediantului American Louie Anderson, cel care a și scris scenariile și a regizat fiecare episod. Serialul a fost difuzat la noi de Fox Kids, primul post de televiziune pentru copii în limba română, cel care a făcut posibil ca înțelesurile desenelor animate să fie accesibile copiilor din toata țară.

life_with_louie1

Sâmbătă, 28 mai, la East European Comic Con vom putea retrăi cele mai memorabile scene din „Viața cu Louie” și vom putea afla mai multe chiar de la cei care ne-au făcut să ne atașăm de personaje și reținem chiar și până acum replici “Dar tată…”, “De fapt, pe vremuri, Anderson se scria cu Z mut” sau “Îmi amintesc de vremea din armata. Mai puneam și noroi să dea gust”.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și nu numai, din tot estul Europei. Anul acesta, îi va reuni pe actorii Mark Pellegrino (Supernatural, LOST), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), David Anders (Vampire Diaries, Once Upon A Time), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game, Dracula Untold), Gemma Whelan (Game of Thrones) și Daniel Portman (Game of Thrones).

Totodată, sâmbătă, 28 mai, la Promenada va avea loc petrecerea oficială East European Comic Con, accesul făcându-se pe baza brățării pe care fiecare vizitator o va dobândi la intrare, începând cu prima zi a evenimentului, 27 mai.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, iar pentru mai multe detalii privind prețurile puteți consulta site-ul www.eventim.ro.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016, şi este organizat de Pineberry Studio și Kickoff Events.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton