Homepage  / Știri

Actorii care au fost absenți de la reuniunea Harry Potter

Actorii care au fost absenți de la reuniunea Harry Potter
6

de Roxana Mirea,

Fanii Harry Potter s-au bucurat peste măsură să-și revadă actorii preferați în programul special „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, care a avut premiera pe 1 ianuarie, la HBO Max. Totuși, mai mulți actori au fost absenți de la reuniunea Harry Potter. În afară de cei care au încetat din viață de când au apărut în filme - printre care Alan Rickman (Severus Snape), Helen McCrory (Narcissa Malfoy), Richard Harris (Albus Dumbledore) și John Hurt (Mr. Ollivander) - mulți actori ai seriei de filme pur și simplu nu au vrut sau nu au putut să particite la „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”. Iată o listă cu actorii care nu au luat parte la reuniunea Harry Potter, potrivit Entertainment Weekly.

Michael Gambon (Albus Dumbledore)

Una dintre cele mai notabile absențe de la reuniunea Harry Potter este Michael Gambon, care l-a interpretat pe directorul de la Hogwarts, Albus Dumbledore, în șase dintre cele opt filme. Michael Gambon a preluat rolul după moartea lui Richard Harris, care l-a jucat pe Dumbledore în „Harry Potter și Piatra Filozofală” și în „Harry Potter și Camera Secretelor”.

Maggie Smith (Minerva McGonagall)

Maggie Smith a apărut în „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” prin intermediul imaginilor de arhivă, asemenea autoarei J.K. Rowling. Pentru mulți, actrița este Lady Violet Crawley în „Downton Abbey”, dar pentru fanii Harry Potter, ea va rămâne profesoara Minerva McGonagall, directoarea casei Gryffindor.

Robert Pattinson (Cedric Diggory)

Robert PattinsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fanii Twilight s-ar putea să-și amintească că Robert Pattinson a apărut în „Harry Potter și Pocalul de Foc” în rolul lui Cedric Diggory, elev din casa Hufflepuff, înainte de a prelua rolul vampirului Edward Cullen. Cu toate acestea, chiar dacă rolul lui a fost unul important în filmul cu numărul patru al celebrei serii, Robert Pattinson, care este noul Batman, a fost unul dintre actorii absenți de la reuniunea Harry Potter.

Julie Walters (Molly Weasley)

În ciuda faptului că Mark Williams apare în „Harry Potter: Return to Hogwarts”, cel care l-a interpretat pe Arthur  Weasley, actrița Julie Walters a fost absentă de la reuniune. Ea a interpretat-o exemplar pe Molly Weasley, mama celor 7 copii Weasley. Deși nu este clar motivul exact pentru care a renunțat la reuniune, merită remarcat faptul că Julie Walters a dezvăluit că se va retrage în mare parte din actorie în 2020, în urma unei crize de cancer nedezvăluite anterior.

David Thewlis (Remus Lupin) – Actorii absenți de la reuniunea Harry Potter

Cu siguranță, vi-l mai amintiți pe Remus Lupin, care a încercat să își ascundă natura lui de vârcolac în timp ce a fost profesorul de Apărare Împotriva Magiei Negre, la Hogwarts. David Thewlis l-a interpretat pe Lupin începând cu filmul cu numărul trei, „Harry Potter și Prizonierul din Azkaban”. Fanii care se așteptau să-l revadă pe David Thewlis pe micile ecrane au fost dezamăgiți pentru că el nu a participat la reuniune.

Kenneth Branagh (Gilderoy Lockhart)

Se pare că profesorii de Apărare Împotriva Magiei Negre nu au vrut sau nu au putut să se întoarcă la Hogwarts, cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea primului film. Kenneth Branagh, care l-a jucat pe Gilderoy Lockhart în Camera Secretelor, nu apare nici el la reuniune. Poate că era puțin ocupat să finalizeze și să promoveze „Belfast”, cel mai recent film regizat de el.

Jim Broadbent (Horace Slughorn)

Nici celebrul profesor de Filtre și Elixire, Horace Slughorn, nu a fost prezent la reuniunea Harry Potter. Acesta a fost interpretat de către Jim Broadbent, câștigător al unui premiu Oscar. Horace Slughorn a preluat catedra de la profesorul Snape în filmul „Harry Potter și Prințul Semipur”.

Warwick Davis (Profesorul Flitwick/Griphook)

Warwick Davis a apărut de-a lungul seriei Potter în diferite roluri, mai ales ca profesorul de Farmece, Filius Flitwick și goblinul Griphook, care îi ajută pe Harry, Ron și Hermione să pătrundă în Banca Gringotts în Talismanele Morții. El nu apare, totuși, în Return to Hogwarts.

Harry Melling (Dudley Dursley) – Actorii absenți de la reuniunea Harry Potter

Poate că nu este surprinzător faptul că Harry Melling este absent de la reuniunea Harry Potter. Actorul, care l-a interpretat pe Dudley Dursley ,vărul răsfățat al lui Harry, și-a dorit să se distanțeze de acest rol. „Cred că am fost foarte norocos că mi s-a permis să mă îndepărtez de Dudley”, a spus starul din Queen’s Gambit pentru EW în 2020. „Când începi ca un copil actor, cred că există anumite stigmate pe care le primești din asta și nu eu nu am vrut niciodată să am de-a face cu așa ceva. Am vrut doar să continui să lucrez.”

Fiona Shaw (Petunia Dursley)

Nici părinții din serie ai lui Harry Melling nu apar pe ecran la reuniune. Fiona Shaw, care a interpretat-o pe mătușa lui Harry, Petunia, este absentă, în timp ce Richard Griffiths, care a jucat rolul unchiului Vernon, a murit în 2013.

Brendan Gleeson (Alastor Moody)

Alastor Moody, alias Moody Ochi-Nebun, un alt profesor de Apărare Împotriva Magiei Negre, nu apare în „Harry Potter: Return to Hogwarts. Brendan Gleeson a fost cel care a interpretat acest personaj începând cu „Harry Potter și Pocalul de Foc”. Pe de altă parte, nici fiul lui, Domhnall Gleeson, cel care l-a interpretat pe Bill Weasley, nu a participat la reuniune.

Emma Thompson (Sybill Trelawney)

Emma Thompson a oferit o performanță relativ scurtă, dar memorabilă în mai multe filme Potter, în rolul profesoarei de Divinație, Sybill Trelawney, cea care a făcut profeția care a legat soarta lui Harry de a lui Voldemort. În plus, Trelawney a fost o profesoara pe care Harry nu o prea avea la inimă pentru că obișnuia să-i prezică moartea cu fiecare ocazie. În ciuda acestui rol esențial în intriga serialului, Emma Thompson face parte dintre actorii absenți de la reuniunea Harry Potter.

David Bradley (Argus Filch)

Vorbind despre performanțe scurte, dar memorabile: David Bradley, care a apărut în aproape toate filmele HP în rolul îngrijitorului de la Hogwarts, Argus Filch, nu a luat parte la reuniune. De Argus Filch se fereau toți elevii de la Hogwarts. De asemenea, elevii nu voiau să îi iasă în cale nici pisicii lui, Doamna Norris.

Katie Leung (Cho Chang)

Cum am putea uita primul sărut al lui Harry… Cho Chang a fost cea care l-a făcut pe Harry Potter să simtă primii fiori ai dragostei. Totuși, actrița Katie Leung, cea care a interpretat-o pe Cho Chang, nu a fost prezentă la „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”.

Devon Murray (Seamus Finnigan)

Nici pe Devon Murray, care a crescut alături de trio-ul central al serialului, în rolul colegului de clasă al lui Harry, Seamus Finnigan. Seamus a fost bun prieten cu Dean Thomas, care a fost interpretat de Alfred Enoch. În timp ce Alfred a fost prezent la reuniunea Harry Potter, Devon Murray nu a apărut.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton