Homepage  / Vedete româneşti

Actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu, primele detalii despre personajele lor din serialul „Clanul” de la Pro TV

Actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu, primele detalii despre personajele lor din serialul „Clanul” de la Pro TV

de Vasilica Rogozanu,

Marea noutate a grilei de toamnă de la Pro TV, serialul „Clanul”, adaptarea producției turcești „İçerde”/„Intrusul”, are în centru povestea a doi frați aflați de o parte și de alta a legii. Actorii Marian Olteanu și Denis Hanganu, protagoniștii serialului, ne-au dat primele detalii de pe platourile de filmare.

DENIS HANGANU: „Eu niciodată nu m-am lăsat păcălit de vrăjeli din astea de celebritate.”

La 28 de ani, împliniți în iunie, actorul are deja în CV-ul său un rol principal în „Sacrificiul” (Antena 1). Acum îl vom vedea ținând capul de afiș cu rolul lui Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație, care alege să devină mâna forte în gruparea de crimă organizată a lui Bebe Măcelaru (jucat de George Mihăiță).

Denis Hanganu și George Mihăiță joacă în „Clanul”

„Tudor Achim este o bucurie de personaj. E un tip asumat, un om de onoare pe care te poți baza întotdeauna și care se ghidează în viață după valori morale pozitive. Spun asta pentru că vom descoperi cu mult interes că Tudor trece printr-un întreg proces de maturizare și în egală măsură de cunoaștere și dezvoltare încă din primele episoade ale serialului. Nu vreau să pun eticheta dacă e băiat bun sau băiat rău – aparent este, da, un un băiat rău -, dar rog telespectatorii să aibă un pic de răbdare cu parcursul lui Tudor și le garantez cu franchețe că o să fie niște răsturnări de situație extrem de interesante”, își descrie Denis personajul cu care are în comun, spune el, „respectul și iubirea necondiționată față de cei dragi, dar și modul ușor aprig de a reacționa în situații limită.”

Actorul ne-a dezvăluit că filmează „într-un ritm fulminant, nu avem o zi de filmare sau de luni până miercuri, ci oricând putem filma: și filmări de zi, și filmări de noapte, și nu puține, ori astea sunt foarte epuizante și solicitante. Am calupuri de text impresionante de învățat”.

Cât despre așteptările sale, Denis este franc: „Eu niciodată nu m-am lăsat păcălit de vrăjeli din astea de celebritate. Eu vreau să muncesc, să-mi fac treaba de actor, vreau să le ofer celor care se uită la tipul ăsta de proiect tv sentimentul că văd, vor să vadă în continuare serialul ăsta. Nu urmăresc alte lucruri, nu celebritatea mă interesează pe mine, dimpotrivă sunt un om destul de retras. De asta muncesc și mă străduiesc să ofer plus valoare. Roluri să fie, eu am grijă mereu să nu dezamăgesc!”.

MARIAN OLTEANU: „Simt că e o provocare pentru mine rolul acesta”

Actorul care face 30 de ani în septembrie este cunoscut mai ales din rolurile de la Teatrul Mic, dar a avut apariții minore și în seriale precum „Sacrificiul” (Antena 1) și „Ruxx” (HBO Max). În „Clanul” este David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului șef și frate (vitreg) al lui Tudor Achim.

Marian Olteanu, în „Clanul”

„Are foarte multe părți bune acest personaj, David Pribeag, dar și o parte mai întunecată: este un om cu angoase și cu probleme de ordin emoțional. E un personaj cu care eu nu simt că am multe în comun, doar latura asta a capacității lui de a se adapta și de a ieși cu bine din orice situație”, ne-a descris Marian propriul personaj.

Actorul, aflat pentru prima dată în ipostaza de a avea un rol principal într-un serial, ne-a mai dezvăluit că, la început, a fost debusolat un pic de ritmul filmărilor. „Este destul de complicat să am atât de filmat: în prima săptămână mi-a fost mai greu văzând cum e să stau în fața camerei cam 12 ore pe zi, dar m-am obișnuit, acum mă simt ca acasă. Simt că e o provocare pentru mine rolul acesta: chiar dacă e 3 noaptea sau 4 dimineața când se dă acțiune, eu trebuie să fiu prezent și să-mi fac treaba cât de bine pot”.

Tânărul actor este conștient că, pentru el, acest rol este „un punct de cotitură și o treaptă foarte importantă în cariera mea” și speră din tot sufletul „să îmi iasă rolul ăsta, să-mi iasă David Pribeag exact cum îl discutăm și îl creăm la filmări”.

Cât despre soarta serialului, „știu că İçerde a avut un succes imens în Turcia și sper să avem și noi parte de un succes asemănător. Mi se pare foarte tare povestea.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton