Homepage  / Articole

“Dragoste şi pedeapsă” i-a sedus pe români

“Dragoste şi pedeapsă”  i-a sedus pe români

de Redactia Tvmania

Povestea turcească, care a debutat la începutul anului la postul Kanal D, i-a cucerit pe telespectatorii români, impresionaţi de povestea de dragoste aproape imposibilădintre protagonişti. Audienţele serialului sunt în continuă creştere, notează revista TV Satelit, care apare pe piaţă sâmbătă, 19 februarie.

Povestea dintre Savaş (Murat Yildirim), capul unei familii bogate, forţat de tradiţie să accepte o soţie pe care nu o iubeşte, care se îndrăgosteşte de tânăra Yasemin (Nurgül Yesilçay), o mamă singură i-a adus postului Kanal D peste 500.000 de telespectatori.

Revista TVSatelit publică un interviu în exclusivitate cu protagonistul Murat Yildirim (31 de ani), în care acesta poveste cum filmările, care continuă în acest moment la Istanbul, sunt o adevărată plăcere pentru toată echipa.

„Povestea serialului este foarte interesantă şi captivantă, iar echipa cu care lucrez este formată din prieteni. Şi ăsta este lucrul cel mai important. Niciodată nu mi s-a întâmplat să mă trezesc dimineaţa şi să zic „of, trebuie să mă duc la muncă”.

Cu toate că are un succes imens, pe care îl împarte cu colega Nurgül Yesilçay, Yildirim îşi doreşte ca după încheierea filmărilor la serial să îşi îndrepte atenţia spre marele ecran.

Mai multe informaţii despre serialul difuzat de Kanal D, în fiecare luni şi marţi, citiţi în revista TVSatelit din 19 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton