Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorii din „Tânăr și neliniștit”, la a 50-a aniversare. Cum arată acum Victor și Nikki Newman

Actorii din „Tânăr și neliniștit”, la a 50-a aniversare. Cum arată acum Victor și Nikki Newman
32

de Andra Stana,

„Tânăr și neliniștit”, în original „The Young and the Restless”, a sărbătorit recent atingerea unui hotar important. Peste 60 de foști și actuali membri din echipa renumitului serial american au comemorat vineri seară cea de-a 50-a aniversare a serialului. Iată cum arată astăzi eroii din Genoa City, orăşelul fictiv din „Tânăr şi neliniştit”.

Actorii din „Tânăr și neliniștit” (producție difuzată acum câțiva ani la noi de postul Pro 2, respectiv Acasă) s-au adunat recent în Los Angeles, la Vibiana, o fostă catedrală istorică transformată în sală de evenimente. Echipa celebrului serial de la postul CBS a avut multe de sărbătorit. Pe lângă faptul că se împlinesc 50 de la lansarea serialului, Lauralee Bell și fratele ei Bradley P. Bell – care este producător și scenarist-șef „The Bold and the Beautiful” – și-au onorat părinții, pe William J. Bell și Lee Phillip Bell, creatorii ambelor producții americane.

Se împlinesc 50 de ani de la premiera serialului „Tânăr și neliniștit”

Data oficială pentru aniversarea celor 50 de ani de la lansarea „Tânăr și neliniștit” este 26 martie. Mai precis, serialul a debutat, în SUA, pe 26 martie 1973 şi la început se numea „The Innocent Years”. Acesta prezenta viaţa a 2 familii din oraşul fictiv Genoa, din Wisconsin. 

„Tânăr și neliniștit” este difuzat și astăzi pe canalul american CBS. 

O serie de episoade aniversare speciale ale serialului vor fi difuzate la americani începând cu 23 martie. Suspansul și romantismul (desigur) vor fi în centrul atenției, în timp ce locuitorii din Genoa City se adună pentru a sărbători bicentenarul orașului la un opulent bal mascat găzduit de Victor (Eric Braeden) și Nikki Newman (Melody Thomas Scott), aducând înapoi mulți dintre favoriții fanilor din trecut, scrie thewrap.com.

Cum arată azi actorii din „Tânăr și neliniștit”

Pentru a comemora aniversarea a 50 de ani de la premiera serialului, mai multe vedete din „Tânăr și neliniștit” au participat la evenimentul organizat în Los Angeles. Melody Thomas Scott, Eric Braeden, Beth Maitland, Jess Walton și Christian Le Blanc sunt doar câțiva dintre actorii longevivului serial american care au profitat de această ocazie pentru o apariție strălucitoare, pe covorul roșu.

De altfel, Eric Braeden, interpretul lui Victor Newman, și Melody Thomas Scott, interpreta lui Nikki Newman, au părut foarte bucuroși să se afle împreună în fața camerelor de fotografiat. Ei au fost chiar surprinși ținându-se de mână.

Eric Braeden si Melody Thomas Scott – Aniversarea a 50 de ani de la lansarea Tanar si nelinistitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 32

„Tânăr și neliniștit”, fotografie-eveniment, la 50 de ani de la debut

În luna ianuarie, toți cei 38 de actiri ai actualei distribuții a serialului au fost prezenți pentru o fotografie de grup, lucru pe care cu toții l-au recunoscut ca fiind un moment istoric. 

Unul dintre lucrurile speciale la această fotografie este că, așa cum a explicat Peter Bergman, „nu am văzut niciodată întreaga distribuție a serialului laolaltă”, iar Eileen Davidson a spus că aceasta nu a fost „ca nicio altă” fotografie cu distribuția pe care au făcut-o vreodată”, scrie foxnews.com.

„Eu i-am văzut maturizându-se, ei m-au văzut pe mine maturizându-mă”, a spus și Kate Linder. Data oficială pentru aniversarea de 50 de ani a serialului „Tânăr și neliniștit” este 26 martie. Serialul a avut premiera în 1973.

În fotografia lansată în ianuarie 2023 apar câțiva actori care fac parte din serial de mai multe decenii, dacă nu chiar de la început, printre care Melody Thomas, Davidson, Eric Braeden, Maitland, Jess Walton și Christian Le Blanc. Alături de veteranii din distribuția serialului, în fotografie au apărut și membri mai noi ai distribuției, precum Christel Khalil, Linder, Bryton James, Melissa Claire Egan, Kelsey Wang, Conner Floyd, Cait Fairbanks și Courtney Hope, James spunând că „o jumătate de secol de bucurie în viețile oamenilor este un lucru minunat de sărbătorit”.

Tânăr și neliniștit” a fost creat de William J. Bell și Lee Phillip Bell și se concentrează pe viață rezidenților din versiunea ficționalizată a Genoa City, Wisconsin.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton