Homepage  / Vedete străine

Actorii Hande Erçel şi Kerem Bürsin, protagoniștii din „Dragostea plutește în aer”, s-au împăcat

Actorii Hande Erçel şi Kerem Bürsin, protagoniștii din „Dragostea plutește în aer”, s-au împăcat
9

de Anda Dincă,

Hande Erçel (28 de ani) și Kerem Bürsin (35 de ani), cei doi actori principali ai serialului „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı”), care a fost difuzat la noi de Happy Channel, mai dau o șansă relației lor la aproape un an după despărțire, spun cei de la onedio.com.

Cei doi s-au despărțit în luna ianuarie, iar între timp, Hande a mai avut o idilă cu actorul Kaan Yıldırım, începută în aprilie și sfârșită în iunie.

Hande și Kerem s-au îndrăgostit în 2020 pe platourile serialului „Dragostea plutește în aer”, însă și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până în aprilie 2021, când au decis să nu se mai ascundă. În urma unei vacanțe petrecute în Maldive cei doi au făcut public faptul că se iubesc urcând poze pe conturile socializare.

„Dragostea plutește în aer”

Ei s-ar fi despărțit din cauza infidelității. Kerem ar fi înșelat-o pe Hande, iar ea nu a putut să treacă cu vederea, până de curând când actrița ar fi revenit la sentimente mai bune reluând povestea de iubire.

Recent, ea și Kerem au fost surprinși de paparazzi turci într-o dimineață într-o cafenea din Istanbul, anunță cumhuriyet.com.tr. Întrebat de ziariști dacă e adevărat că sunt din nou împreună, Kerem a evitat spunând doar “suntem bine”. Pe de altă parte, unele voci spun că motivul împăcării ar fi că Hande trece printr-o perioadă dificilă, după ce actrița a aflat de curând că nepoțica ei de doi ani jumate are cancer.

Nepoata în vârstă de 2 ani și jumătate i-a fost întotdeauna motorul pentru a porni mai departe atunci când a avut nevoie. Fotografiile postate în mediul online au demonstrat întotdeauna relația minunată dintre acriță și Mavi.

Iată cum arată vila în care stă acum Hande Ercel, frumoasa din „Perla Neagră” (Happy Channel)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce noutăți au în carieră Hande și Kerem

Kerem poate fi văzut toamna aceasta pe marile ecrane din Turcia. Cel mai recent film al său, drama “Eflâtun”, în care face pereche cu Irem Helvacioglu (protagonista din “Lacrimi la Marea Neagră”) a intrat în cinematografe pe 24 octombrie.

De asemenea, el a început și filmările la un serial de acțiune, “Lemi”, în care joacă alături de micuța actriță Ebrar Alya Demirbilek (Gül din “Hercai”).

În ceea ce o privește pe Hande, ea va începe lucrul la un serial produs de Fox Turcia, “İçimdeki Yabancı” (“Străinul din mine”), în care îl va avea ca partener pe Burak Deniz (“Păzește-mă de mine!”, “Povestea noastră”), anunță diziler.com.

Producția va fi difuzată în țara de origine la anul și va trata tema personalității multiple.

Hande-Ercel-si-Kerem-Bursin-actorii-din-„Dragostea-pluteste-in-aer-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton