Homepage  / Vedete

Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber s-au despărțit

Actorii Naomi Watts și Liev Schreiber s-au despărțit

de Redactia Tvmania

Actrița australiană (48 de ani) şi iubitul ei, actorul Liev Schreiber (48 de ani), s-au despărţit după 11 de ani de relaţie şi doi băieţi (Pete, de 9 ani, şi Sammy, de 7 ani), susţin cei de la foxnews.com.

naomi-watts-si-liev-schreiber

Cei doi au anunţat acest lucru printr-un comunicat de presă în care au precizat: „În ultimele luni am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a forma în continuare o familie este să ne despărţim ca şi cuplu. Începem această nouă etapă a relaţiei noastre cu dragoste, respect şi prietenie în inimile noastre, de dragul copiilor noştri. În timp ce apreciem curiozitatea şi sprijinul vostru, le cerem celor de presă să respecte dreptul la intimitatea copiilor”.

Pe Naomi o veţi vedea pe marile ecrane din România în noiembrie în drama „Shut In”, alături de Charlie Heaton şi Oliver Platt, în timp ce pe Liev îl vedeţi, în prezent, la HBO, în serialul „Ray Donovan”.

Perechea Naomi Watts/ Liev Schreiber este al treilea cuplu celebru de la Hollywood care s-a destrămat anul acesta, după Johnny Depp/ Amber Heard şi Angelina Jolie/ Brad Pitt.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton