Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorii Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au despărțit, punând capăt logodnei lor de 7 ani

Actorii Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au despărțit, punând capăt logodnei lor de 7 ani

de Redactia Tvmania

Actorii Olivia Wilde şi Jason Sudeikis nu mai sunt împreună.  Cei doi s-au despărţit după şapte ani de la logodnă având împreună doi copii de 4 şi 6 ani.

Potrivit publicației People, despărțirea dintre cei doi a avut loc „la începutul acestui an”, a precizat o sursă.

„A fost o despărțire amiabilă și au reușit să facă tranziția la o rutină extraordinară de co-parenting. Copiii sunt prioritatea și inima relației din această familie”, a mai precizat aceeași sursă.

La scurt timp după apariția știrii despre despărțirea lor, Olivia Wilde a ales să posteze pe Instagram o imagine cu cei doi copii ai săi.

 

„Am cunoscut-o la o petrecere Saturday Night Live”, mărturisea Jason Sudeikis în 2017. „Auzisem că are o relație așa că nu am făcut nicio mișcare. Eram și foarte, foarte ocupat cu alte lucruri. Însă, apoi, nu am mai fost ocupat, ea nu mai era într-o relație și pur și simplu am devenit un cuplu”.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au împreună doi copii, un băiețel în vârstă de 6 ani, Otis Alexander, și o fetiță de 4 ani, Daisy Josephine. Știrile despre o posibilă relație între cei doi au apărut pentru prima dată în noiembrie 2011, în ianuarie 2013 s-au logodit, Otis a venit pe lume în aprilie 2014, iar Daisy în octombrie 2016.

În luna februarie au apărut unele zvonuri cu privire la relația celor doi actori atunci când Sudeikis a decis să petreacă alături de colegii săi de la Saturday Night Live în loc să fie alături de logonica lui la The Independent Spirit Awards, unde Wilde a fost și premiată pentru pelicula Booksmart, pe care a și regizat-o.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton