Homepage  / Netflix

Actorii turci Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat, din „Iubire ascunsă”, joacă din nou împreună după 12 ani

Actorii turci Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat, din „Iubire ascunsă”, joacă din nou împreună după 12 ani
13

de Anda Dincă,

Actorii turci Kıvanç Tatlıtuğ și Beren Saat (ambii de 38 de ani), care au făcut pereche în serialul “Iubire ascunsă” (“Aşk-ı Memnu”, 2008-2010), vor forma din nou un cuplu, de data aceasta nu pe micile ecrane, ci într-un film realizat de Netflix, spun cei de la aksam.com.tr.

Succesul obținut cu serialul „Iubire ascunsă” i-a făcut pe producători să își dorească să refacă cuplul Beren Saat & Kıvanç Tatlıtuğ. Conform tvdunyasii.com, cel care i-ar fi convins a fost Onur Güvenatam, directorul companei OGM Pictures și producătorul serialului “Nume de cod: S-245” (“Bir Denizaltı Hikayesi”), care poate fi urmărit în prezent la Netflix și care îl are în rol principal pe Kıvanç. 

Kivanc-TatlitugIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Beren Saat și Kıvanç Tatlıtuğ vor fi personajele principale ale unei pelicule care va fi filmată și la New York și al cărei scenariu este scris de Nuran Evren Şit (“The Gift”). Până una alta, primele secvențe au trase într-un pitoresc orășel turcesc de lângă Istanbul, Șile.

Din distribuție face parte și actrița Senan Kara, care a fost văzută la noi în serialele “Prizoniera destinului”, “Patria mea ești tu!” și “Ginere de import”. După ce vor fi aleși toți actorii, întrega echipă va călători la New York pentru restul filmărilor. 

beren saatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Să nu credeți însă că frumosul Kıvanç (care în aprilie a devenit tatăl unui băiețel) își va lua o pauză după ce va termina cu filmul de la Netflix (care momentan nu are un titlu).

Actorul va începe imediat să lucreze la un nou serial, care va fi difuzat anul acesta de postul turcesc Star TV.

Noul proiect nu are un titlu final, însă cei de la televizyongazetesi.com spun că va fi adaptarea romanului “Kral Kaybederse” (în traducere liberă “Dacă regale pierde”), scris de Gülseren Budayicioglu. De asemenea, nu se știe încă cine va fi partenera lui Kıvanç.

Favorite pentrul rolul principal feminin sunt Neslihan Atagül, Büşra Develi și Serenay Sarıkaya.  

Pe micile noastre ecrane Kıvanç a mai fost văzut în producțiile „În dragoste și în război”, „Dragoste și răzbunare” și „La răscruce”, în timp ce Beren a mai jucat în “Fatmagul”, “Răzbunarea” și “Kösem”. 

Serialul “Iubire ascunsă” a avut audiențe mari în toate cele peste 40 de țări în care a fost difuzat.

Telespectatorii au fost impresionați atât de prestația protagoniștilor, cât și de poveste: Bihter (Beren), o femeie căsătorită, se îndrăgostește de un tânăr fermecător, Behlul (Kıvanç), și trăiesc o iubire interzisă.

La noi Antena 1 a făcut și o adaptare a acestei producții. Serialul care a avut la bază “Iubire ascunsă” s-a numit “Fructul oprit” și a avut premiera în 2018. Michaela Prosan și Petru Păun sunt cei care au dat viață personajelor principale în varianta românească. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton