Homepage  / Vedete străine

Actorii turci Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se vor căsători. Când va avea loc fericitul eveniment

Actorii turci Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se vor căsători. Când va avea loc fericitul eveniment
7

de Ruxandra Dinca,

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu se iubesc de pe vremea când erau colegi în serialul „Sezonul cireșelor” și au decis recent să facă pasul cel mare.

După o relație de șase ani, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu sunt gata de nuntă! Cei doi actori, a căror iubire a început în 2015, la filmările pentru serialul turcesc „Sezonul cireșelor”/„Kiraz Mevsimi”, formează unul dintre cele mai stabile cupluri de celebrități din Turcia. 

Vara aceasta, în timp ce erau în vacanță în SUA, Serkan Çayoğlu a cerut-o de soție pe Özge Gürel, ea a acceptat fericită, nunta urmând să aibă loc vara viitoare.

Au sărbătorit cu familiile

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, foarte discreți cu viața personală, nu au anunțat și nici postat ceva în social media. Dar cei de la ziarul Hürriyet au aflat că perechea a dat deja o petrecere intimă, la care au sărbătorit alături de familie și prietenii apropiați decizia de a se căsători. 

Potrivit aceleiași surse, Serkan Çayoğlu i-ar fi dăruit lui Özge Gürel un inel în valoare de 370.000 de lire turcești!

Planul cuplului este să aștepte ca Serkan Çayoğlu să termine proiectul curent – filmează în Cipru pentru serialul „Bir Zamanlar Kibris”. După terminarea filmărilor, Serkan și Özge vor apoi să facă totul ca la carte, cu petrecere de logodnă, cu respectarea tradițiilor locale, iar la vară, nuntă mare!

Ozge-Gurel-si-Serkan-Cayoglu-194586159_384716172870180_1964148301849105908_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ce mai face Özge Gürel

Pe actriță, telespectatorii români au văzut-o vara aceasta în două seriale de comedie romantică, în ambele avându-l partener pe Can Yaman. E vorba de „Dulce-amărui”, difuzat de Pro 2, și de „Dl Greșeală”, de la Happy Channel.

Datorită acestor producții, la care se adaugă marele succes „Sezonul cireșelor”, Özge Gürel (34 de ani) este una dintre actrițele din Turcia foarte cunoscute în afara granițelor țării. Așa se face că în vară toată presa turcă scria de ofertele profesionale – inclusiv contracte de publicitate – pe care le primește frumoasa, mai ales din Italia.

Între timp, e octombrie și Özge Gürel, care nu a mai jucat în nimic după „Dl Greșeală”, din 2020, nu a fost cooptată oficial în nici un alt proiect de serial, dar nici nu e timpul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton