Homepage  / Vedete străine

Actorul Barış Arduç a devenit tatăl unei fetițe. Ce nume deosebit a primit micuța

Actorul Barış Arduç a devenit tatăl unei fetițe. Ce nume deosebit a primit micuța
5

de Anda Dincă,

Actorul turc Barış Arduç (34 de ani), cunoscut la noi din producțiile „Între tine și rău”, „Legea familiei” și „Prețul dragostei” a devenit pentru prima oara tată. Soția sa, actrița Gupse Özay (38 de ani), a adus pe lume, pe 9 septembrie, într-o clinică din Istanbul o fetiță perfect sănătoasă care a primit numele de Jan Asya.

“Bine a venit Jan Asya Arduç!”, a scris fericitul tătic pe Instagram. Conform haberturk.com, unul dintre cele două prenume Jan este de origine cercheză și înseamnă “muncitoare, agilă, care provine dintr-o familie nobilă”. Cea care și-a dorit acest nume a fost Gupse, ea însăși având origini cercheze.

Barış și Guspe s-au îndrăgostit la filmările comediei romantice „Deliha”, în 2014, iar în 2020 s-au căsătorit. Cei doi au ales să-și unească destinele în orașul Çeşme, în plină pandemie, în prezența a 5 invitați. 

Screenshot-2022-09-13-233236Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Desi este proaspat tătic Barış este foarte ocupat. Vara aceasta el a jucat în sezonul doi al serialului “Clubul” (“Kulüp”), de la Netflix, iar luna aceasta a reluat filmările la serialul de epocă “Alparslan: Büyük Selçuklu”.

Sezonul doi al producției de epocă “Clubul” va fi difuzat de Netflix cel mai probabil toamna aceasta.

În ceea privește serialul “Alparslan: Büyük Selçuklu” acesta va reveni pe micile ecrane turcești la postul TRT 1 cu sezonul al doilea pe 19 septembrie, iar Barış va putea fi văzut din nou în pielea lui Alp Arslan, al doilea sultan al Imperiul Selgiuk.

Dacă sezonul trecut i-a dat replica actriței Fahriye Evcen, soția lui Burak Özçivit, de data aceasta Barış va face pereche cu actrița Kayra Zabcı. Aceasta va interpreta personajul Seferiye Hatun, soția lui Alparslan și mama lui Melikșah. Kayra a jucat în “Gülperi” și “Patria mea ești tu!”, iar în serialul de la Netflix, “Another Self”, are un rol minor. 

Vedeti aici trailerul noului sezon din “Alparslan: Büyük Selçuklu”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton