Homepage  / Vedete străine

Actorul Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează. Care este motivul

Actorul Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează. Care este motivul
4

de Roxana Mirea,

Celebrul actor Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu cinci ani și au împreună un fiu pe nume Cem, care va împlini 4 ani în aprilie. Actorul din „Dragoste cu împrumut” (în original „Aşk Yeniden”) a mai fost căsătorit cu actriţa Burcu Kara.

Actorul Buğra Gülsoy și soția sa, Nilüfer Gürbüz, divorțează

Actorul Buğra Gülsoy, care a jucat în serialul „A opta zi” (în original „8. Gün”) și în serialul „Dragoste cu împrumut” (în original „Aşk Yeniden”), divorțează de soția lui, Nilüfer Gürbüz. Cei doi s-au căsătorit în 2018, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Cem, în vârstă de aproape 4 ani.

În ultima perioadă, Buğra Gülsoy și Nilüfer Gürbüz nu au mai apărut împreună la evenimente mondene. Despărțirea dintre ei s-a produs pe cale amiabilă. Deși încă locuiesc împreună, Buğra și Nilüfer nu mai sunt împreună de mult timp, fiecare trăindu-și propria viață, scrie presa din Turcia.

Cei doi au decis să divorțeze din cauza neînțelegerilor dintre ei, însă au decis să păstreze o relație de prietenie de dragul fiului lor. Anterior, Buğra a recunoscut că Nilüfer este o persoană minunată, însă el este destul de depresiv și plictisitor.

actorul-bugra-gulsoy-si-sotia-sa-nilufer-gurbuz-divorteaza-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cred că dragostea este temporară, deoarece dragostea este doar o dorință de curiozitate. (…) Soția mea este o persoană foarte amuzantă. Eu sunt un pic plictisitor, am depresii profunde. O supăr din când în când”, a declarat Buğra Gülsoy.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton