Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Casey Affleck se retrage de la gala Oscar 2018, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Actorul Casey Affleck se retrage de la gala Oscar 2018, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

de Redactia Tvmania

Actorul Casey Affleck nu va mai participa la gala Oscar din acest an, vestea fiind deja confirmată de agenta sa de presă. Actorul de 42 de ani ar fi trebuit să înmâneze premiul Academiei Americane de Film la categoria pentru „Cea mai bună actriţă”, scriu cei de la Variety.

 Affleck a luat această decizie întrucât nu dorește să atragă atenția asupra sa în mod negativ, asta după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și mai ales având în vedere mișcările #MeToo făcute de actorii de la Hollywood în ultima perioadă.

„Pot confirma că el nu va participa anul acesta la Oscar”, a declarat agenta sa, Mara Buxbaum.

Academia Americană de Film a acceptat hotărârea lui Affleck. „Apreciem decizia de a menţine atenţia asupra spectacolului şi a realizărilor din acest an”, a declarat un purtător de cuvânt al Academiei.

Vă reamintim că două femei, care au lucrat alături de Casey Affleck la producţia „I’m Still Here”, au intentat procese împotriva acestuia pentru presupuse fapte de hărţuire sexuală petrecute în 2010. Deși a negat acuzațiile primite, potrivit revistei People acesta a încercat să ajungă la o înțelegere cu cele două femei.

Cea de-a 90-a ediţie a galei Oscar se va desfăşura în Los Angeles pe data de 4 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton