Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitatea soției sale

Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie. Motivul ar fi infidelitatea soției sale

de Redactia Tvmania

Actorul britanic Colin Firth (59 de ani) a anunțat că divorțează de femeia care i-a fost aproape în ultimii 22 de ani și cu care are 2 copii. Motivul este unul surprinzător! Celebrul actor a aflat despre infidelitățile partenerei sale chiar de la amantul acesteia și a decis să pună punct relației.

Cel care decis să anunțe separarea cuplului a fost chiar Colin prin intermediul unui comunicat transmis de reprezentanții săi, însă a instistat că va rămâne „prieten apropiat” cu Livia cel mai probabil pentru cei doi copii pe care îi au împreuna: Luca și Matteo, scrie Daily Mail. 

„Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii. Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții actorului.

 Colin Firth divorțează după ce soția și-a găsit un amant

 În urmă cu trei ani, Colin şi Livia Firth au ajuns în atenţia presei tabloide internaţionale după ce jurnalistul italian Marco Brancaccia a făcut publică aventura pe care a avut-o cu soţia actorului, în perioada 2015-2016. Atunci, actorul i-a transmis o scrisoare fostului amant al soţiei, în care scrie că aventura avută cu soţia lui l-a făcut să sufere, însă, îl compătimeşte: „Ştiu că şi tu suferi“.

Se pare că relația extraconjugală a Liviei cu jurnalistul Marco Brancaccia durează încă din anul 2015, bărbatul chiar urmărind-o excesiv pe soția actorului. Colin Firth, în vârstă de 59 de ani, a luat decizia de a divorța în ciuda faptului că îi leagă o căsnicie de 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit la doar un an după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare la producţia BBC ”Nostromo”, în 1997.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton