Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Colin Firth, interpretul celebrului Mr. Darcy, în centrul unui scandal matrimonial neașteptat

Actorul Colin Firth, interpretul celebrului Mr. Darcy, în centrul unui scandal matrimonial neașteptat

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, format din actorul britanic Colin Firth (57 de ani) și soția lui, Livia Giuggioli (48 de ani), a dezvăluit, zilele trecute, că a trecut prin ape tulburi, iar dezvăluirea a fost făcută de nevoie, după ce câteva informații dintr-un proces cu ușile închise au apărut în presa italiană.

 

Astfel, presa din Roma a aflat că interpretul lui Mr. Darcy (atât în miniseria „Mândrie și prejudecată”, cât și în filmele din seria „Bridget Jones”) a intentat un proces unui jurnalist al agenției ANSA, Marco Brancaccia (55 de ani), acuzându-l de hărțuire, victima fiind soția lui Firth, Livia.

Italia are una dintre cele mai dure legi în domeniu, însă informațiile apărute în cotidianul La Repubblica au forțat cuplul să recunoască totuși că „victima și agresorul” au avut o relație extraconjugală între 2015-2016.

„Acum câțiva ani, Colin și Livia au luat, în privat, decizia, de a se separa. În această perioadă, Livia a avut o relație scurtă cu un fost prieten, dl. Brancaccia. Între timp, soții s-au împăcat. Drept urmare, domnul Brancaccia a început o campanie de hărțuire de câteva luni de zile. Din motive evidente, familia Firth nu a vrut ca această problemă să devină publică”, a fost declarația data presei de cuplul britanic.

Jurnalistul Italian Marco Brancaccia, care este șeful agenției ANSA în Brazilia și un fost prieten de familie, a respins categoric acuzația de hărțuire, declarând că a avut o relație de 11 luni cu soția lui Firth, că ea a vrut să îl părăsească pe actorul oscarizat pentru rolul din „Discursul regelui” și că procesul este, de fapt, o încercare a cuplului de a-l obliga să nu dezvăluie în presă detalii despre relația extraconjugală și nici despre informațiile intime, declarațiile de dragoste și fotografiile pe care ea i le-a făcut cadou.

Marco Brancaccia, un prieten din adolescență al Liviei, a mai dezvăluit că i-a trimis doar două mesaje pe WhatsApp fostei iubite, după ce aceasta a decis să termine aventura, în 2016, și un mesaj pe email lui Colin Firth, pe care îl regretă (la care ar fi primit răspunsul, din partea soțului înșelat, „știu că ai vrut să mă face să sufer, știu că și tu suferi”).

Potrivit informațiilor din dosar, Brancaccia i-ar fi trimis Liviei amenințări de genul „dacă termini relația cu mine, își voi distruge viața”, iar lui Firth poze cu soția lui goală.

Colin Firth și Livia Giuggioli s-au căsătorit acum 21 de ani și au doi copii, de 16 și 14 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton