Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul de telenovele Arturo Peniche divorțează după 38 de ani de căsnicie

Actorul de telenovele Arturo Peniche divorțează după 38 de ani de căsnicie

de Redactia Tvmania

Arturo Peniche (58 de ani), pe care îl cunoaștem din telenovelele „Victoria”, „Intrusa”, „Maria Mercedes” sau „În numele iubirii”, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat jurnalistei  Mara Patricia Castañeda, că a pus punct mariajului de 38 de ani. 

Actorul s-a căsătorit cu Gaby Ortiz în 1983 și au împreună doi copii, o fată, Khiabet Peniche și un băiat, care la rândul lui a devenit actor, Brandon Peniche, care a jucat și în telenovela „Maricurz”.

 
Arturo a început conversația vorbind despre pierderile pe care pandemia le-a adus familiei sale, menționând că i-au murit membrii ai familiei, dar are t și alte rude care s-au îmbolnăvit. De asemenea a precizat faptul că mariajul său este pierdut. 
 

„Sunt deja enervat că nu mă recunosc ca fiind un om capabil, pentru că sunt. Asta m-a enervat, așa că am luat decizia de a ieși de acolo (căsătoria) „, a spus el în interviu.

Arturo Peniche a adăugat că este separat de soția sa de mai bine de o lună și că în acest timp nu a mai văzut-o.

„Când partenerul tău începe să vadă prea multe defecte în tine, deja simți că încurci. Simt deja că încurc, simt că nu funcționez ca bărbat, că sunt inutil și vreau să funcționez în continuare ca om ”, a mărturisit el.

Acesta a  mai mărturisit că nu dorește să divorțeze, dar că a preferat să se dea la o parte din drumul soției sale: „Niciodată nu voi divorța, eu am luat decizia de a pleca”. Precizând totodată că nu cunoaște momentan intențiile soției sale și nu știe dacă aceasta va dori divorțul. 

Arturo a dezvăluit că a discutat decizia sa cu fiul său și l-a rugat să nu se implice în relația părinților, menționând totodată că fiul său „nu este deloc încântat de decizie”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton