Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul din „Urzeala tronurilor”, Michiel Huisman, a semnat cu Netflix

Actorul din „Urzeala tronurilor”, Michiel Huisman, a semnat cu Netflix

de Redactia Tvmania

Interpretul lui Daario Naharis, unul dintre apropiații lui Daenerys din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, actorul Michiel Huisman va avea rolul principal într-un serial nou produs de Netflix.

De pe The Hollywood Reporter aflăm că actorul Michiel Huisman, pe care-l știm din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” și din miniseria Discovery „Harley and The Davidsons”, va juca în serialul horror „The Haunting of Hill House”, de la Netflix.

În galeria de personaje din „Urzeala tronurilor”, Daario Naharis nu a fost o figură de prim plan. A apărut în sezonul al treilea, fiind unul dintre susținătorii lui Daenerys Targaryen în drumul acesteia spre Tronul de Fier. A avut dealtfel și o aventură cu mama dragonilor, de care era foarte îndrăgostit.

În producția Discovery, care a fost filmată în România, „Harley and The Davidsons”, Michiel Huisman l-a interpretat pe Walter Davidson, unul dintre fraţii care – alături de William Harley – a fondat în 1903 celebra companie de motociclete.

Acum, Michiel Huisman va avea rolul principal în serialul de la Netflix, care va intra cât de curând în producție. Cele 10 episoade intitulate „The Hauting of Hill House” adaptează romanul scris de Shirley Jackson în 1959. Este povestea unui medic care-și invită pacienții într-o casă care are reputația că ar fi bântuită pentru a face experințe parapsihologice.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton