Homepage  / Știri

Actorul Ed Westwick, din serialul „Gossip Girl”, va fi în această vară în România

Actorul Ed Westwick, din serialul „Gossip Girl”, va fi în această vară în România

de Redactia Tvmania

Ed Westwick, cunoscut publicului datorită rolului Chuck Bass din „Gossip Girl” (2007–2012), este primul invitat anunțat de Comic Con Summer Limited Edition, care se va desfășura în perioada 26 – 29 august.

Deși încă nu se știu exact normele sub care se va desfășura evenimentul bucureștean, East European Comic Con a început pregătirile pentru Comic Con Summer Limited Edition. Din cauza pandemiei, vor fi luate măsuri sporite de siguranță: accesul verificat, numărul de participanți este limitat la 5.000, sesiuni de maxim 5 ore, cu pauze de dezinfectare între ele, o igienă sporită a mâinilor și, desigur, masca de protecție.

Deasemenea, Comic Con Summer Limited va fi împărțit astfel: în primele două zile (26-27 august), evenimentul este dedicat celor care doresc să viziteze standurile expoziționale și magazinele prezente, iar zilele de 28 și 29 august vor fi dedicate invitaților.

Comic Con Summer Limited Edition se va desfășura în București la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2 și aleea din fața acestora pe o suprafață de peste 35.000 mp.

Primul invitat: Ed Westwick, din „Gossip Girl”

Actorul britanic, care va împlini pe 27 iunie 34 de ani, este interpretul unuia dintre protagoniștii seriei, Chuck Bass, un personaj cu o traiectorie intrigantă și care a ținut cu sufletul la gură fanii timp de 6 sezoane.

„Gossip Girl” (2007–2012) rămâne până astăzi unul dintre cele mai populare seriale cu adolescenți, numit de New York Magazine „Best Show Ever”, iar de Rolling Stone „TV’s Hottest Show”. Serialul, o ecranizare după cartea cu același nume scrisă de Cecily von Ziegesar, a câștigat 18 trofee Teen Choice Award și s-a remarcat prin modul în care a influențat cultura populară și prin poziționarea ca trendsetter (de la modă la stil de viață).

Serialul va fi relansat în luna iulie cu o nouă distribuție, însă rămâne de văzut dacă va reuși să se ridice la nivelul seriei originale.

Ed Westwick a debutat în lungmetrajul lui Alfonso Cuaron, „Copiii tatălui”, în original „Children of Men” (2006), și și-a făcut apariția în numeroase filme si seriale precum „Breaking and Entering” (cu Jude Law, Juliette Binoche și Robin Wright în rolurile principale), „J. Edgar” (în regia lui Clint Eastwood), „Romeo & Juliet”, „Son of Rambow” sau „Californication”.

 

Actorul va fi prezent la Sesiunea 2 de sâmbătă 28 august după-amiază (16.00-21.00) și la Sesiunea 1 de duminică dimineața (9.30-14.30) 29 august.

 

Setul de măsuri pentru accesul la Comic Con Summer Limited Edition:

• Accesul verificat – participanții vor putea participa la eveniment dacă prezintă unul din cele 3 documente:

a) un certificat de vaccinare mai vechi de 10 zile
b) un certificat de testare (rapidă) Antigen cu rezultat negativ efectuat cu maxim 24 ore de la încheierea sesiunii la care participă
c) un certificat de testare RT-PCR cu rezultat negativ efectuat cu maxim 72 ore de la încheierea sesiunii la care participă.

• Numărul limitat de persoane – pentru a oferi un spațiu aerisit și a diminua riscul pentru participanți, se va limita accesul la 5.000 de persoane / sesiune.

• Numărul de ore limitate – numărul mare de ore consecutive ale evenimentului a fost redus la 40%. În fiecare zi vor fi 2 sesiuni de 4-5 ore fiecare, pentru a limita riscul unei interacțiuni îndelungate, însă făra a compromite experiența Comic Con.

• Pauze de dezinfectare – între cele două sesiuni, vor exista pauze de 90 de minute, pentru a curăța și dezinfecta spațiile comune și toaletele, dar și pentru a pregăti spațiul pentru următoarele 5.000 de persoane.

• Dezinfectant de mâini – organizatorii se vor asigura că există dezinfectant de mâini în mai multe zone importante, unde persoanele interacționează fizic: Zona de Acces, Aleea Artiștilor, Zona de Gaming, Zona Actorilor, Zona Expozanților, Zona exterioară de alimentație.

• Masca de protecție – indiferent că este vorba de interior sau exterior, masca de protecție trebuie purtată în toate zonele aglomerate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton