Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Idris Elba s-a vindecat de coronavirus: „Mental, m-a lovit foarte rău”

Actorul Idris Elba s-a vindecat de coronavirus: „Mental, m-a lovit foarte rău”

de Redactia Tvmania

Actorul Idris Elba, care a fost diagnosticat cu coronavirus în luna martie, este acum complet recuperat și se simte „norocos să fie în viață și recunoscător că a putut să învingă” virusul.

 

Într-un interviu acordat celor de la Sky News, Idris Elba a vorbit despre experiență și despre cât de puternic l-a afectat emoțional, deși a fost asimptomatic.

„Am fost asimptomatic, așa că nu am simțit simptomele majore pe care le-au avut toți ceilalți. Mental, însă, m-a lovit foarte rău, pentru că nu se știau multe despre boala asta. M-am simțit foarte obligat să vorbesc despre situația mea, doar pentru că sunt atâtea necunoscute. Iar impactul mental al acestui fapt asupra mea și al soției mele a fost destul de traumatizant. Am avut nevoie de izolare pentru a încerca să trec peste asta. Și se pare că lumea întreagă a avut nevoie de izolare, a declarat actorul în vârstă de 47 de ani.

Idris Elba anunța la mijlocul lunii martie pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Este ceva foarte serios. Acum este momentul să ne gândim serios la distanțarea socială și la igienă. Trăim într-o lume divizată. Acum este momentul să fim solidari, acum este momentul să ne gândim și la ceilalți’, spunea la acel moment Idris Elba.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton