Homepage  / Seriale / Seriale americane

Actorul Isaac Hempstead-Wright, Bran Stark din „Urzeala tronurilor”, comentează teoriile legate de sezonul 8 al serialului

Actorul Isaac Hempstead-Wright, Bran Stark din „Urzeala tronurilor”, comentează teoriile legate de sezonul 8 al serialului

de Redactia Tvmania

După finalul apoteotic al sezonului al șaptelea al serialului de la HBO „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, net-ul s-a umplut de teorii. Și dacă până acum toată lumea specula despre Jon Snow, în ultima vreme noul hit al internetului a devenit Bran Stark.

 

Bran Stark și Regele Nopții

După ce ne-am liniștit în legătură cu părinții lui Jon Snow, de câteva săptămâni toată lumea vorbește despre faptul că Bran și Regele Nopții este una și aceeași persoană. Teoria se bazează în principal pe o oarecare asemănare fizică și, mai ales, vestimentară. Ce se știe e că Bran Stark și Regele Nopții au într-adevăr o legătură, băiatul a fost atins de conducătorul morților-vii. Și cam atât. Dar asta nu-i împiedică pe fani să-și lase liberă imaginația. Teoria spune că Bran s-a reîntors în timp pentru a-i opri pe Umblătorii Albi până când a ajuns în corpul Regelui Nopții exact înaintea momentului în care acesta era transformat de către Copiii Pădurii… Așa că acum cei doi sunt de fapt o singură persoană.

Ce spune Isaac Hempstead-Wright?

Greu de înghițit o asemenea idee: „Nu știu ce să zic. Cred că e un pic exagerat. Dar, în același timp, dacă mi-ați fi spus ce se va întâmpla cu Hodor înainte de sezonul 6, nu v-aș fi crezut! Altfel spus, oamenii compară fața mea cu cea a Regelui Nopții și găsesc asemănări. Dar eu nu semăn chiar așa de mult cu el, nu?”, a declarat actorul care-l interpretează pe Bran Strak într-un interviu pentru Vulture.

Bran Stark și Viserion

Asta e ceva nou și simpatic. Cum știm, tânărul paralizat are capacitatea de a intra în câteva minute în corpurile unor animale, corbi, lupi etc. Și dacă ar putea face asta cu un dragon? J Viserion  de exemplu? Cum i-a prezis bătrâna Cioară cu Trei Ochi: „Tu nu vei mai merge niciodată, Bran, dar vei zbura!”. Sună bine?

Ce spune Isaac Hempstead-Wright?

Cât de tare! „Ar fi super dacă ar putea fuziona cu el. Dar eu habar nu am cum ar fi posibil acest lucru. Mai ales că Viserion este acum sub controlul Umblătorilor Albi și al Regelui Nopții însuși”, își analizează posibilitățile Isaac Hempstead-Wright într-un interviu pentru hollywoodreporter.com. „Și-apoi de ce Bran nu a intrat într-un zombie când aceștia l-au atacat? Nu cred că poate face asta”.

Ultimul sezon al serialului „Urzeala tronurilor” se va întoarce pe micile ecrane cel mai probabil în 2019.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton