Homepage  / Vedete străine

Actorul Isaiah Washington ripostează. Ce acuze aduce foștilor colegi din „Anatomia lui Grey”

Actorul Isaiah Washington ripostează. Ce acuze aduce foștilor colegi din „Anatomia lui Grey”

de Vasilica Rogozanu,

Actorul Isaiah Washington, interpretul personajului dr. Burke în „Anatomia lui Grey”, a făcut pentru prima dată declarații despre plecarea lui cu tam-tam din serial, în 2007.

Actorul de 58 de ani a afirmat, printre altele, într-un interviu pentru KBLA Talk 1580, că relația lui cu Patrick Dempsey, interpretul lui Derek, a fost proastă încă de la început și că actrița Ellen Pompeo a fost plătită cu cinci milioane de dolari de producători pentru a nu divulga comportamentul abuziv al lui Dempsey cu colegii lui din „Anatomia lui Grey”.

Isaiah Washington a vorbit despre experiența sa pe platoul de filmare de la „Anatomia lui Grey”, declarând că Ellen Pompeo, 51 de ani, „a luat 5 milioane de dolari, pentru a nu spune lumii cât de toxic și nesuferit era cu adevărat Patrick Dempsey”, cu ani în urmă, când multe celebrități de la Hollywood au fost acuzate de comportament nepotrivit la locul de muncă, în timpul mișcării #MeToo.

Washington a declarat că a „folosit ca țap ispășitor” când a fost concediat din serial în 2007, după ce a fost acuzat că a folosit o insultă homofobă la adresa colegului T.R. Knight, interpretul lui George în serial. El a susținut că ceea ce s-a întâmplat „a fost o încercare de a acoperi comportamentul toxic și nociv al multora dintre foștii mei colegi de distribuție din serial, și primul ar fi Patrick Dempsey”.

Inițial, tensiunea cu Patrick Dempsey, ar fi pornit de la bani. „La început, am fost cel mai bine plătit actor din distribuție, alături de Patrick Dempsey. Au existat mult resentimente. Înțeleg asta, dar s-a salariul meu s-a bazat pe rolurile pe care le jucasem înainte și pe CV-ul meu.”

Isaiah Washington, despre caracterul lui Patrick Dempsey

Washington a adăugat că Dempsey „nu a fost un tip drăguț din prima zi. Nimeni nu l-a vrut în serial. Îl voiau pe Rob Lowe”. Iar cu timpul lipsa de respect a lui Dempsey față de colegi s-a accentuat, ceea ce a dus la celebra ceartă din octombrie 2006, care a dus, în final, la concedierea lui Washington. 

„În acea luni, a întârziat. În loc să-și ceară scuze pentru asta, a intrat în fața mea și m-a agresat de trei ori. Fizic. Am făcut ceea ce trebuia să fac ca bărbat. Și l-am înjurat.”

Actorul a mai povestit că expresia homofobă pe care a folosit-o atunci a fost scoasă din context și a fost făcută să pară ca și cum i-ar fi fost adresată lui T.R. Knight, care nu a fost de față la incident.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton