Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Jeffrey Tambor părăseşte serialul „Transparent“

Actorul Jeffrey Tambor părăseşte serialul „Transparent“

de Redactia Tvmania

Actorul Jeffrey Tambor (73 de ani) a decis să încheie colaborarea cu compania Amazon și să părăsească serialul „Transparent”. Decizia vine în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală făcute de una din colegele din serial, actrița Trace Lysette.

Acuzațiile au fost făcute publice de Trace Lysette pe Twitter, acolo unde l-a acuzat pe actor de gesturi deplasate:

„Jeffrey mi-a făcut multe avansuri sexuale şi comentarii, dar a existat un moment în care au devenit fizice. Eram îmbrăcată într-un top subţire şi în pantaloni scurţi. Când mi-a văzut costumul, Jeffrey a făcut un comentariu exagerat cu conotaţie sexuală. Alexandra şi cu mine am râs, pentru că era atât de absurd că am crezut că nu este decât o glumă proastă“.

Tambor a negat vehement în primă fază toate acuzaţiile celei care îl acuză. În cele din urmă, acesta a anunțat prin intermediul unei declarații oferite platformei Deadline.com, decizia de a se retrage din distribuția serialului:  „Ţinând cont de atmosfera politizată, care afectează platoul nostru, nu văd cum m-aş putea întoarce la «Transparent». Mi-am exprimat deja regretele mele profunde, dacă vreun comportament al meu a putut fi interpretat ca agresiv, dar ideea că am putut în mod deliberat hărţui pe cineva este pur şi simplu falsă. Să o interpretez pe Maura Pfefferman a fost un privilegiu şi una din experienţele cele mai creatoare din viaţa mea“, a declarat Jeffrey Tambor, precizând totodată că producţia serialului prevedea înlăturarea personajului său din serial după primele acuzaţii lansate împotriva sa.

 

Jeffrey Michael Tambor a devenit cunoscut datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele „Transparent“ și „Hellboy“ dar şi rolului din filmul „Cum a furat Grinch Crăciunul”/„How the Grinch Stole Christmas” (2000). 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton