Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul John Stamos va ajunge din nou la altar

Actorul John Stamos va ajunge din nou la altar

de Redactia Tvmania

Actorul John Stamos (54 de ani), cunoscut pentru rolul din serialul „Casa plină”, a făcut un pas important în relația pe care o are cu tânăra lui iubită Caitlyn McHugh (31 de ani), informează CNN.com.

 

Actorul a anunțat, în acest weekend, prin intermediul unei postări pe social media că s-a logodit cu femeia cu care are o relație de doi ani. „Am pus întrebarea… mi-a spus ”Da!”. Și o să trăim fericiți până la adânci bătrâneți”, a scris actorul în dreptul unei fotografii ce ilustrează momentul cererii în căsătorie.

 

Potrivit unui reprezentant al actorului cererea în căsătorie a avut loc la Disneyland, parcul de distracție favorit al lui Caitlyn. Pentru a face momentul cât mai romantic, John Stamos a început seara cu un film care a fost editat special pentru cei doi și care a arătat momentele romantice din animațiile preferate realizate de Disney și care s-a încheiat cu apariția amuzantului crab Sebastian din „Mica sirenă” spunând „doar întreabă fata”. După ce McHugh a spus da, Stamos și-a dus iubita la restaurantul regal din orașul Disney, unde au petrecut alături de familie. Cei doi au preferat de-a lungul relației să fie discreți și să își păstreze momentele intime departe de ochii presei.

 

 

Caitlyn McHugh este și ea actriță și a apărut în seriale precum „The Vampire Diaries”, „Law & Order: Special Victims Unit”, și „NCIS: Los Angeles”.

John Stamos a mai fost căsătorit cu actrița Rebecca Romjin. Cei doi și-au oficializat relația în 1998, dar șapte ani mai târziu au pus punct mariajului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton