Homepage  / Seriale

Actorul Josh Charles a părăsit serialul „Soţia perfectă”

Actorul Josh Charles a părăsit serialul „Soţia perfectă”

de Redactia Tvmania

Cel mai recent episod din serialul american „Soţia perfectă” (al 15-lea din sezonul 5) a şocat fanii şi criticii cu o mişcare ce a fost cel mai bine ţinut secret al acestei serii, scrie  deadline.com.

Avocatul Will Gardner (Josh Charles) a fost împuşcat la tribunal de un client cu probleme, după ce actorul a decis de anul trecut că vrea să plece din serial. Creatorii Michelle şi Robert King au explicat că Charles (42 de ani) dorea să părăsească „Soţia perfectă” la finele sezonului 4, când i-a expirat contractul, sătul de personajul pe care îl interpreta de patru ani încoace.

Protagonista Julianna Margulies l-a convins să mai rămână puţin, iar cei doi King au avut timp să-i pregătească ieşirea din serial cum trebuie.

„Ar fi putut fi dat afară din barou sau ar fi putut să plece în Borneo pentur activităţi umanitare. Dar asta nu ar fi contribuit la dramatismul poveştii. Am vrut să existe un punct de turnură dureros în viaţa Aliciei. Şi mereu cauţi un punct narativ care să schimbe traiectoria personajelor. Aşa serialul rămâne proaspăt. Moartea lui Will va afecta profund serialul, împingând fiecare personaj în altă direcţie. Alicia va fi distrusă”, au explicat creatorii.

La noi, serialul este difuzat de postul Diva Universal.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton