Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Josh Duhamel a petrecut primele 3 săptămâni de izolare în pădure

Actorul Josh Duhamel a petrecut primele 3 săptămâni de izolare în pădure

de Redactia Tvmania

Chiar și în timpul pandemiei de coronavirus actorul Josh Duhamel și fosta sa soție, artista Fergie, împart chiar custodia fiului lor. 

Mai mult chiar, în urma declarațiilor făcute de actor în cadrul unui eveniment virtual dedicat părinților se pare că cei doi petrec autoizolarea împreună. 

„Am petrecut primele trei săptămâni în Minnesota, la cabina mea din pădure. Tot ce am făcut a fost… să tăiem lemne”, a spus el. 

Acesta a încheiat precizând că s-au întors în LA și că o apreciază pe fosta sa soție pentru că „ este foarte bună în ceea ce privește programarea lucrurilor.”

Pelicula „The Lost Husband” va fi lansată în sistem video on demand

Având în vedere situația cauzată de coronavirus, producătorii peliculei care trebuia lansată pe 10 aprilie, au decis să ofere publicului șansa de a-l viziona în sisdem video demand. Josh Duhamell are rolul principal alături de actrița Leslie Bibb. Nu se știe încă pe ce platformă va fi urcat, însă se vaputea achita o sumă de bani pentru a putea avea acces la vizionare. The Lost Husband este  regizat de producătorul american Vicky Wight, povestea fiind bazată pe romanul cu același nume scris de Katherine Center. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton