Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Josh Lucas este acuzat de fosta soție, cu care se împăcase, că a înșelat-o din nou

Actorul Josh Lucas este acuzat de fosta soție, cu care se împăcase, că a înșelat-o din nou

de Redactia Tvmania

Actorul Josh Lucas (cunoscut la noi din filme ca „Avocatul din  limuzină”, „Sweet Home Alabama” sau serialul „Firma”) a fost acuzat de fosta lui soție, scriitoarea Jessica Ciencin Henriquez, cu care se împăcase de ceva vreme, că a înșelat-o pe timpul pandemiei.

Într-o postare furioasă pe Twitter, aceasta l-a etichetat pe actorul de 48 de ani – cu care are un fiu de 7 ani, Noah – drept un „om de nimic”, printre altele.

„Foștii sunt foști pentru un motiv. Faptul că ai un copil cu cineva te face să vrei să-i ierți mai multe decât ai face în mod normal, te face să crezi că e mai bun decât e în realitate. Dar trebuie să fii un om de nimic să-ți înșeli partenerul în mijlocul pandemiei.

Mulțumesc că mi-ai reamintit de ce te-am părăsit de prima dată. Merit mai mult de atât. Fiul nostru merită mai mult de atât. Și da, fac postarea asta publică, pentru că o mulțime de femei se mulțumesc cu mai puțin decât merită, pentru că sunt și copii în peisaj”, a scris Henriquez.

Josh Lucas (48 de ani) și  Jessica Ciencin Henriquez s-au căsătorit în martie 2012 și au divorțat în ianuarie 2014. Aceasta a povestit că fiul lor avea în jur de un an când ea a plecat de acasă și că, în ultimii ani, a încercat să repare relația cu fostul ei soț, apelând inclusiv la ajutor specializat în consilierea de cuplu. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton