Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Justin Hartley s-a căsătorit în secret cu o fostă colegă din „Tânăr și neliniștit”

Actorul Justin Hartley s-a căsătorit în secret cu o fostă colegă din „Tânăr și neliniștit”

de Redactia Tvmania

Actorul american Justin Hartley (44 de ani), unul dintre protagoniștii serialului de mare succes „This Is Us”, difuzat și la noi de Pro TV la finalul anului trecut, s-a căsătorit în secret cu actrița Sofia Pernas (31 de ani).

Interpretul lui Kevin Pearson serialul „This Is Us” a făcut pasul cel mare după un an de relație, iar zvonurile despre căsătorie au apărut pe 1 mai, când cei doi au fost fotografiați pe pe plaja din Malibu purtând verighete pe degetele inelare, potrivit fotografiilor obținute de Page Six.

Atât Justin, în vârstă de 44 de ani, cât și Sofia, în vârstă de 31 de ani, erau îmbrăcați simplu, în tricouri, blugi și ochelari de soare. Mirele a fost văzut sorbind dintr-o sticlă de bere, în timp ce purta un inel roșu aprins, în timp ce mireasa bea dintr-un pahar de vin și avea pe deget un inel argintiu.

Apoi, în timpul Premiilor MTV Movie & TV 2021 de duminică, 16 mai, Justin și Sofia au pozat pe covorul roșu purtând verighete pe inelare.

Zvonurile că tinerii căsătoriți, care au jucat împreună în „Tânăr și neliniștit” din 2015 până în 2016 (el era Adam Newman), fac un cuplu au apărut pentru prima dată în mai 2020. Apoi, au confirmat informația pe Instagram de Revelion, Justin împărtășind un selfie alb-negru împreună cu explicația „Ultimele minute din 2020 aici, în LA. Aduceți-l pe 2021! La mulți ani!”.

Justin Hartley a mai fost căsătorit de două ori: prima dată cu actrița Lindsay Hartley, cu care are o fată, și a doua oară cu actrița Chrishell Stause, de care a intentat divorțul în noiembrie 2019, după doi ani de mariaj. Cei doi au fost declarați divorțați acum patru luni, dar Stause nu ar fi prea uimită de faptul că el s-a recăsătorit atât de repede, potrivit unor surse citate de E!News.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sofia Pernas (@sofiapernas)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton