Homepage  / Vedete străine

Actorul Kaan Urgancıoğlu (Emir din “Dragoste infinită”) s-a însurat. Cine este aleasa lui

Actorul Kaan Urgancıoğlu (Emir din “Dragoste infinită”) s-a însurat. Cine este aleasa lui

de Anda Dincă,

Actorul Kaan Urgancıoğlu (42 de ani), cel care i-a dat viață maleficului Emir (rivalul lui Kemal, jucat de Burak Özçivit), în serialul de succes Dragoste infinită (“Kara sevda”, 2015-2017) s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Burcu Denizer. Cununia a avut loc pe 19 iunie, într-un cadru restrâns la Consulatul Turciei din Atena, iar cei doi au făcut publică vestea pe Instastory unde au urcat câteva imagini de la fericitul eveniment. Kaan și Burcu sunt împreună din vara anului trecut și nu de mult au declarat că nu au planuri de căsătorie, ceea ce i-a făcut pe cei de la tabloidele turcești să creadă că Burcu ar fi însărcinată.

Conform timeturk.com, Burcu nu este persoană publică, ea a studiat Sociologia la Istanbul, după care a urmat studii de administrare a afacerilor în New York. Burcu are un restaurant de lux și cafenele în Istanbul, în timp ce bunicul ei este fondatorul restaurantului Gelik, unul dintre cele mai vechi și mai faimoase din Istanbul.

Care e cel mai recent proiect tv al lui Kaan

Pe micile ecrane turcești, Kaan a fost văzut anul acesta la Kanal D în serialul “Yargi” (“Judecata”), alături de Pinar Deniz. Sezonul doi al producției s-a terminat pe 23 mai, iar din toamnă va continua cu cel de-al treilea. Acțiunea din „Yargi” se petrece într-un birou de avocatură. Pe fundalul unor rivalități puternice, între cele două personaje principale (jucate de Pinar și Kaan) se va naște o poveste de dragoste pasională. Serialul „Yargi” a fost cumpărat și pentru piața tv din România de trustul Pro anul trecut, însă până acum nu a fost difuzat pe micile ecrane.

În cel putem vedea pe Kaan la Netflix

Pe Kaan îl puteți vedea la Netflix în serialul “Iubirea: Curs pentru începători” (“Love 101/ “Așk 101”), care prezintă peripețiile, poveștile de dragoste și dramele prin care trec câțiva liceeni din Turcia anilor ‘90. Producția a fost lansată în aprilie 2020, iar Kaan îi dă viață lui Kemal, un antrenor de baschet temperamental pe care elevii vor să-l cupleze cu profesoara lor preferată, Burcu (Pinar Deniz, „Patria mea ești tu”). Pe aceeași platformă online Kaan apare și într-o dramă romantică lansată în 2022, „Pe mâini bune” („Sen Yaşamaya Bak”), în care face pereche cu Asli Enver.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton