Homepage  / Știri / Televiziune

Actorul Mihai Călin, duminică, la „În fața ta”, de la Digi 24: „E prea puțin doar să votezi”

Actorul Mihai Călin, duminică, la „În fața ta”, de la Digi 24: „E prea puțin doar să votezi”

de Redactia Tvmania

Duminică, 16 iunie 2019, actorul Mihai Călin vine la Digi 24 pentru o discuție despre renașterea speranței la români și implicare. De la ora 14:05, actorul este invitatul lui Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu la talkshow-ul „În fața ta”.

„România arată diferit ca speranță a oamenilor. O mare masă de oameni înțeleg în sfârșit să fie împreună. Trebuie să fie responsabili, mai mult decât doar să voteze. Treaba mea e să fiu atent în continuare, să nu mă intereseze doar de familiuța mea micuță. Eu cunosc oameni care s-au implicat în politică, foarte bine aranjați financiar. Ei au spus: ies din curtea mea cu mașina și tot în lipsa de infrastructură trebuie să circul”, a declarat actorul pentru Digi 24.

Una dintre personalitățile TV care s-au implicat în cauze sociale, Mihai Călin vorbește la Digi 24 și despre sentimentul eliberării pe care l-a trăit și retrăit în cei aproape 30 ani de democrație în România, dar și despre lecția de integritate primită de la tatăl său și predată, mai departe, fiului: “I-am spus ce mi-a zis și mie tata: Eu n-o să-ți pun niciodată pile. Niciodată! Mai bine să ajungi un muncitor, un bucătar, important e să ajungi să faci ceea ce-ți place să faci. Și atunci vei fi un om fericit”.

Urmăriți interviul integral la Digi 24, duminică, 15 iunie 2019, de la 14:05, la emisiunea “În fața ta”. În fiecare sâmbătă și duminică, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc “În fața ta” la Digi 24 oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton